Queco Novell fa una col·laboració amb Laura Rosel a El matí de Catalunya Ràdio que paga molt la pena. Aquesta setmana, el periodista ha començat amb finezza i ironia preguntant-li a la presentadora el que tothom es pregunta des que diumenge la vam veure parodiant Queen a La Marató de TV3.

rosel rulos

Laura Rosel a 'La Marató' (TV3)

"Per favor, diga'm que els 'rulos' eren de veritat...". Rosel li confirma que sí. I després, resolta la incògnita, una cosa que a Novell el posa dels nervis, i amb raó, molt més que els 'rulos' que portés Laura Rosel. "Què m'obliga a posar-me la mascareta?", es pregunta. Ell mateix respon: "M'obliguen a posar-me la mascareta totes les persones que diuen ELS NADAAAALS", així, en plural i amb "s". "En tenim algun per aquí", confessa la presentadora.

queco novell mascareta

Queco Novell (Catalunya Ràdio)

Novell continua. I ho fa amb una metàfora brutal: "Cada vegada que algú diu 'Els Nadals' hi ha un pastor o pastoreta del pessebre que s'enganxa a l'heroïna. Aviso. deixem de dir-ho, SI US PLAU. Acostumen a ser els mateixos que diuen 'La Nit Bona'. Noooo. La nit de Nadal. Els que diuen 'Els Nadals' haurien d'anar a la cua de la vacuna". Brillant. Segueix: "No en tenen prou en dir 'Menjarem ELS RAÏMS DE LA NIT VELLA'... Aaaarrggg". Des d'aquí ens sumem a la queixa. Si us plau, no fem que hi hagi més pastorets enganxats a la droga.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat