Demà tornen a la feina molts treballadors sense que ni Sánchez ni el seu govern espanyol hagin aclarit les condicions. Sí, s'ha fet una guia que diu, com recorda Iceta, que quan agafem el metro mantinguem dos metres de distància. El català ja ha rebut de valent, igual com Sánchez per una decisió que sembla presa a salto de mata. El risc que es pot córrer és massa gran i sura en l'ambient una indefinició que posa nerviós. 

sanchez reunit

@desdelamoncloa

Avui hi ha hagut reunió telemàtica amb els presidents de les comunitats autònomes on Sánchez ha tocat el violí davant el neguit justificat que tenen moltes comunitats que es torni a la feina quan encara no està controlat el virus, ni molt menys. Un rebrot seria fatal, però Sánchez s'entronca com si estigués jugant als escacs. Per què? Ell sabrà. La bolsa o la vida, que va dir encertadament Quim Masferrer.

sanchez rdp2

@PSOE

Després de reunir-se, compareixença en roda de premsa davant els mitjans a Moncloa. Una RDP més bèl·lica que de costum, amb termes utilitzats pel president del govern com "guerra", "postguerra”, “armas”, “soldados” o “enemigo”. El que no esperava el cap de l'executiu és que els d'àudio torpedinessin la seva postura de general Patton i es colés una frase de la qual ara tothom parla. Torn de preguntes. En pantalla, una periodista de Diario Médico. Mentre aquesta està fent la pregunta, de fons se sent una veu d'home que diu: ”Es ella... ¡Que no, coño! Eres tonto...”. Ho ha sentit Sánchez i ho ha sentit la xarxa, que s'hi ha abonat:

A qui anava aquesta reflexió en veu alta? Segur que en la reunió prèvia de presidents de comunitats, a més d'un li ha vingut aquest pensament al cap davant la tossuderia de Sánchez. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat