Gerard Piqué és la persona més popular de Catalunya. No és tan bo com Leo Messi però té els mateixos títols que l'argentí, parla millor, té la parella més famosa mundialment que viu a Catalunya i és català. Si al pack hi afegim que és un ferm defensor del dret a decidir i de la llibertat dels presos polítics, Piqué és caça major per la premsa unionista. Com a jugador és impecable així que el qüestionen per dir que té més patrimoni que el RCD Espanyol. I el diari El País s'ha posat a comptar diners: quants en té Piqué?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

En un article signat per la secció no d'Esports sinó d'Economia del primer diari de paper d'Espanya es fan els càlculs per afirmar que en efecte supera els 76 milions de l'Espanyol. El més evident és el salari com a central del Barça segons Forbes: "remuneración anual como futbolista: 15,74 millones brutos en 2017". A aquests 16 milions d'euros/any li sumen una xifra per un concepte que ignoren: "posibles comisiones por ser intermediador en acuerdos millonarios como el de Rakuten y el Barça de más de 200 millones". L'empresa japonesa patrocina el Barça i la gira de Shakira, però El País suposa que Piqué va cobrar per fer de mitjancer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

El diari compta la societat inversora Kerad 3 Invest amb un patrimoni de 11,6 milions segons la CNMV. Afegeix sense quantificar participacions del central del Barça en empreses de "alimentación, de gafas de sol, inmobiliarias, de eSports y de bebidas isotónicas". En Blau ja va explicar que Piqué té un fabulós restaurant a la Barceloneta, el Blue Spot, i que ven ulleres a 65 euros. Però el Sant Cristo gros és Kosmos Holding. Només cal repassar el seu web per veure que mouen molts diners. Piqué hi consta com a 'Founder, CEO, & President Chairman of the Board of Directors'. Un peix gros entre socis xinesos, indis, catalans i companys de Piqué a Harvard. Aquesta és la seva foto corporativa:

gerard

kosmosholding.com

Una empresa de 55 persones que té una joia entre mans: organitzar la propera Copa Davis. És l'empresa audiovisual que va fer el cèlebre documental on Griezmann confessava que no fitxaria pel Barça. Què val Kosmos? "Prefieren no dar cifras sobre su valor estimado". L'article d'Economia d'El País no gosa oferir una suma total però conclou "Con todo esto, y sin contar la fortuna acumulada por su pareja, Shakira, el patrimonio de Piqué es grande. Muy grande". El piquetón de Gerard Piqué no és el que sembla: el que ocupa volum als seus pantalons és la cartera.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat