Fa molts anys, tothom parlava d'una parella artística que era a tots els programes cantant temes com La gallinita cocoguagua. Eren Enrique y Ana. Quan ells dos cantaven fent les delícies de grans i petits, uns altres Enrique y Ana, Enrique Ponce i Ana Soria, eren un nen que encara no sabia que seria torero i una noia que encara no havia ni nascut. 

Enrique Ponce Paloma Cuevas GTRES

Paloma Cuevas i Enrique Ponce (GTRES)

Ana Soria instagram

Ana Soria (Instagram)

La parella mediàtica de l'estiu ocupa totes les revistes del cor. El sonat divorci de Ponce amb la seva dona després de tota una vida junts, Paloma Cuevas, ha arribat després de saber-se que ell havia començat una relació amb una jove de 21 anys, 27 menys que ell, andalusa,  filla d’un prestigiós advocat d’Almeria, Ana Soria. Des del moment que es va saber, s'han disparat els followers de la jove a les xarxes socials. I tothom buscava una foto de la nova parella que demostrés de totes totes que el seu amor va viento en popa. La noia ja ha volgut deixar clar que pensa lluitar contra aquells que dubtin de la seva relació: "Ninguno elegimos nacer y sin embargo, nacimos. Eso solo me hace pensar que la vida es un regalo. Un regalo temporal, porque cada minuto que pasamos en ella, nunca vuelve. Dedica tu tiempo a buscar tu propia felicidad y no trates de impedir que otros encuentren la suya. Rodéate de personas que te hagan a ti mejor persona, sólo por estar con ellos. Busca lo que te llena, y no lo que te vacía. Lo que suma y no resta. Y así, vivirás en paz". Missatge dedicat a Cuevas? Qui ho sap. El que ara tothom ha certificat és com gaudeix la nova parella en companyia.

foto enrique ponce ana soria2

Aquesta és la primera foto junts i somrients que tots dos han penjat a les xarxes socials en un stories d'Instagram. Segur que és la primera de moltes. A partir d'ara, ja poden anar de convidats al Deluxe i passar per caixa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat