Tamara Falcó i Iñigo Onieva es donaven el "sí, vull" el passat 8 de juliol, una promesa d'amor que tremolava des del minut u. Diguem que l'amor no ha estat mai massa a favor de la marquesa. La filla d'Isabel Presley ha tingut un gran repertori de pretendents i enamorats que tots li han sortit granota. I bé, encara que ja hagi trobat el seu príncep blau, la premsa rosa no oblida tota la llista de xicots abans de l'huracà Iñigo Onieva. Ja us ho advertíem, l'any 2024 ens regalarà tots els nous amors que va trencar el 2023, i a menys de deu dies per acabar el mes de febrer, les portades de dimecres ens regalaven les primeres imatges d'un romanç que ens feia explotar el cap. Enrique Solís, fill de Carmen Tello i un els primers xicots de Tamara Falcó, il·lusionat amb una VIP de Telecinco.

La revista "Diez Minutos" enganxava de ple a l'empresari, passejant agafat de la mà amb Vicky Martín Berrocal, l'exdona de Manuel Cortes "El Cordobés". Còmplices i afectuosos les primeres imatges, ens mostren que estan més que il·lusionats. El noi -setze anys menors que ella- és Enrique Solís, advocat i empresari que va fer el salt al món del cor com a parella de Tamara Falcó l'any 2014. Encara que mai van acabar de confirmar de forma oficial el seu amor, les portades l'assenyalaven com el xicot oficial de la marquesa. Així doncs, fou per aquest mateix motiu que l'empresari va posar punt final a la seva relació amb la filla de la Presley: per la pressió de la premsa. Solís assegurava als mitjans, que volia portar una vida tranquil·la i allunyada del focus mediàtic. Però diguem que tampoc destacava per ser massa discret, el jove començava una relació amb Alejandra Domínguez, model i fashionista amb qui passaria quatre anys de romanç fins a l'any maleït del 2023. Ni la marquesa, ni la model. A Enrique Solís li agraden un pèl més veteranes.

Vicky Martin Berrocal al programa TardeAR / Telecinco
Vicky Martín Berrocal al programa TardeAR / Telecinco

La col·laboradora de "TardeAR" es quedava en shock en assabentar-se en directe de l'enxampada de la revista "Diez Minutos". Com sempre, Vicky Martín Berrocal es mostrava serena i contundent a les seves declaracions. La televisiva porta dos anys gaudint de la seva solteria, després de la seva ruptura amb el famós portuguès Joao Viegas. De fet, a ella no li importa que s'hagin destapat aquestes fotografies, és més, ens fa la sensació que li encanta."Están ahí las fotos y no hay nada que decir, qué bien que no me pillan trabajando. Para un día que salgo, para un día que me lo paso bien…Si més no, la VIP de Telecinco té bastant bon ull a l'hora de triar i conquistar, els seus romanços. Des del seu conte de fades amb el torero "El Cordobés", fins a la seva fugaç història amb Álvaro Muñoz Escassi. Sempre rodejada dels celebrities del moment. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanitatis (@vanitatis)

D'altra banda, l'empresari s'ha pronunciat de forma més discreta sobre les imatges. Fent-se el sord, el propietari dels hotels One Shot i l'emprenedor de la marca de roba The Seelk no es pronunciava respectes les imatges. La revista Vanitatis publicava les primeres declaracions de l'ex de Falcó: "La conozco de hace mucho tiempo, somos amigos y la conozco de hace muchos años, la verdad. (...) No he hablado con ella, ni siquiera sabía que estava en la tele" Ui, això fa mala pinta. Mentre Berrocal ja es preparava per presumir de xicot super hot, l'altre no sabia ni que estava a la televisió. 

Després de recordar el motiu de la ruptura amb Tamara Falcó, i analitzar les primeres declaracions d'aquesta suposada il·lusió, ho tenim clar. Enrique Solís només volia passar una estona divertida, amb la mala sort que les càmeres l'han enxampat. La primavera la sang altera, vejam si finalment acaba de florir el seu amor o no. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!