El Prenda és el més popular dels membres de La Manada, el gras. Tots 5 agressors sexuals estan nerviosos a pocs dies que el TSJ de Navarra revisi el seu cas. Van ser condemnats per abús sexual però no per violació. Milers de dones van sortir a manifestar-se contra els jutges i ara hi ha tensió per com es resoldrà el recurs. El mateix dia que l'Exèrcit ha fet fora el militar condemnat de La Manada, el seu company Prenda, el grassonet, ha trencat el silenci davant els micròfons de les TV (Al rojo vivo) quan entrava als jutjats de Sevilla a signar:

prenda manda la 6

La Sexta (clica per veure el vídeo)

Literalment ha dit: "Aquí lo único que ha sido violado son nuestros derechos". Havent una noia de 18 anys violada borratxa en grup per 5 homes sense preservatius, resulta repugnant com l'individu pot fer servir l'expressió "han violado mis derechos". El Prenda afegeix "Se ha violado nuestra presunción de inocencia y a el derecho a la prensa veraz. Solo le pido a Dios que vengan jueces con cojones o juezas con ovarios y que digan la verdad. Que a nadie le quepa duda que saldremos absueltos. Luego que no vengan con perdones". El Prenda és més que un delinqüent sexual. És un perill públic perquè malgrat la condemna diu que no ha fet res i podria reincidir en qualsevol moment. La pregunta és què fa en llibertat.

El 7 de novembre els cinc llops de La Manada sabran què resol la justícia espanyola. Hi ha temor perquè amb el procés, Alsasua o l'impost de les hipoteques, els jutges espanyols estan cobrint-se de vergonya. Els torna a tocar als togats: ¿violació o absolució?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat