Els Premis Ondas 2020 ja tenen guanyadors. Com cada any per aquestes dates, Ràdio Barcelona de la Cadena SER ha fet pública aquest dimecres la llista de guardonats amb la màxima distinció que entrega el Grup Prisa als professionals de la comunicació des del 1954. Per categories, els principals vencedors dels 67 Premis Ondas són:

PREMIS DE TELEVISIÓ: Millor programa d'entreteniment per a Masterchef de TVE; Millor programa d'actualitat per al Telediario de La 2 Especial la vuelta al cole, Millor presentador Michael Robinson, mort el passat mes d'abril; Millor presentadora Mavi Doñate, corresponsal Àsia-Pacífic de TVE; Millor sèrie dramàtica: Patria. Millor sèrie de comèdia: Mira lo que has hecho, de Berto Romero.

PREMIS DE RÀDIO: Millor programa de ràdio per a Carrusel deportivo de Cadena SER i Tiempo de Juego de COPE. Premi a la seva trajectòria: Fernando Ónega. Millor idea: Radio Vital. Millor programació especial: Informativos Cadena Ser per "haver estat la referència informativa de la primera onada de la pandèmia".

MILLOR ACTOR: Enric Auquer per Vida perfecta de Movistar +.

MILLOR ACTRIU: Daniela Santiago, Isabel Torres i Jedet per Veneno.

PREMIS DE MÚSICA: Premi a la seva trajectòria Joaquin Sabina. Menció especial pòstuma per a Luis Eduardo Aute "pel seu imprescindible llegat artístic".

Berto Romero GTRES

Berto Romero | GTRES

Enric Auquer/Efe

Enric Auquer | EFE

Jedet GTRES

Jedet | GTRES

Tres catalans, guardonats amb l'Ondas. Berto Romero per Mira lo que has hechoEnric Auquer per Vida perfecta i Jedet per Veneno. La cerimònia d’entrega està prevista pel novembre, però la pandèmia de Covid-19 i les restriccions sanitàries compliquen que es pugui dur a terme amb normalitat, i el Grup Prisa no ha fet públic encara com pensa preparar una gala que s’hauria de fer a la capital catalana.