Mentre TV3 prepara un concurs familiar que s'emetrà properament, la resta de cadenes fan bones audiències amb clàssics com Saber y ganar o La ruleta de la fortuna, però la sorpresa és l'èxit de ¡Boom!. Cada vespre competint amb Està passant Juanra Bonet el supera sovint fent esclatar bombes de pintura. El típic concurs de preguntes com la que va impedir que Los lobos, que porten 312 programes ininterromputs, endur-se el pot de 3.160.000€. Van fallar aquesta: ¿Qué nombre francés recibe el corte de verduras en pequeños dados regulares para preparar guarniciones?

La resposta és Brunoise. Ells van respondre juliana que és quan tallem la pastanaga a tiretes. però tenien aspecte de haver tallat menys cebes que Carmen Lomana. La resposta no se'ls oblidarà mai.

63a0e6a05e480c769892b498d2d05098

Com competia amb el partit de Champions del Barça, el concurs va fer un correcte 13% a Catalunya i un 15% a Espanya, superant Pasapalabra. El programa es grava a Sant Just Desvern, als platós que hi té Gestmusic on es fa Tu cara me suena. El públic, majoritàriament senyores, es feia creus de com podien haver fallat una pregunta tan fàcil... per segons qui:

boom a3

Antena 3

TV3 escalfa motors per lluitar contra aquest programa fet a Catalunya i amb presentador català, després del fallit d'Ares Teixidó o l'esgotament del d'Òscar Dalmau. El problema serà que per poder lliurar un premi de 3 milions d'euros caldrà que el país sigui, abans, independent.