Les altes temperatures que viu el país només són comparables a les altíssimes xifres d'audiència que un matí rera l'altre aconsegueix Alfons Arús, al costat de la seva troupe, sent l'opció preferida pels espectadors a primera hora del matí. El seu humorning show de La Sexta, el seu Aruser@s, continua imparable cada dia de dilluns a divendres, sent el programa-despertador preferit per l'audiència, que li fa costat de manera increïble i que fan que cada dia se superin a ells mateixos. Sense anar més lluny, aquest dimarts han registrat unes dades sensacionals, tornant a ser líders amb un 19,7%, el seu segon millor dimarts de l'any, així com en target comercial (25,6%). Supera els 400.000 seguidors i registra prop d'1,1 milions d'espectadors únics. Una bestiesa que és fruit de l'enorme tasca del comunicador català, el seu magnetisme davant de càmera i el feeling que demostra amb el seu equip de col·laboradors i col·laboradores.

alfons arus aruseros rient
Alfons Arús, 'Aruser@s' / La Sexta

Arús sap crear un clima alegre i desenfadat on les tertulianes li confessen interioritats del seu dia a dia i les comparteixen amb els espectadors. Així, hem sabut avui que María Moya ha anat a treballar aquest matí sense haver dormit ni un sol minut, però fent força bona cara tot i la manca de són. "¿Qué ha ocurrido, María Moya?", pregunta ell. Resposta sinceríssima: "Que no he dormido nada: a cada hora se ha despertado, tenia sueño, tenía hambre, se despierta sudado... yo que sé... está muy porcul...". La talla Arús: "Es que 'peque-Luca' es otra de las víctimas de la ola de calor".

maria moya
María Moya, 'Aruser@s' / La Sexta

És clar que per onada de calor, la que ha generat Arús amb la seva pregunta a una altra de les col·laboradores, Rocío Cano. Analitzaven una notícia que explicava que "El optimismo alarga la esperanza de vida, según un estudio". Parlen de ser feliç, de riure sempre que es pugui o d'aliments que allarguen l'esperança de vida, com el caqui, el salmó, l'oli d'oliva o les nabius... "Lo otro, lo otro... es un plus ya para rizar el rizo", deixa caure el presentador. "Y nunca mejor dicho, porque mira cómo viene", diu una col·laboradora. Sobre qui? Sobre Cano. I què és lo otro? Doncs el que es poden imaginar. Rocío Cano estrenava look, cabells rinxolats, molt en pla Olivia Newton John a Grease, quan es vesteix de negre i fa tornar boig John Travolta al ritme de You're the one that I want. I és que una altra notícia també ha generat comentaris: "Dos orgasmos a la semana por prescripción médica... y estarás como nueva".

rocio cano
Rocío Cano, 'Aruser@s' / La Sexta

"A mí me gustan las zanahorias y los arándanos", confessa ella. Però el que no ha respost ha estat tot el tercer grau sorneguer que li ha fet Arús: "-¿Optimista eres?"... "-Mucho"; "-Vivirás muchos años. ¿Te gusta el salmón?... "-También"; "-Vivirás más años todavía...¿Dos orgasmos a la semana?"...., pausa dramàtica, s'ho repensa i respon: "...No... que me está viendo mi madre": 

rocio cano2
Rocío Cano i Angie Cárdenas, 'Aruser@s' / La Sexta

No sabem si menjar salmó, nabius o pastanagues allarga la vida. Tampoc sabem si fer dos caiditas de Roma a la setmana també. Però el que sí tenim clar és que la vida que ens toqui viure la viurem molt més feliços, i amb un somriure d'orella a orella si cada matí mirem Aruseros. Humor per començar el dia, la millor recepta possible.