MasterChef 12 ja té guanyadora, després d'una edició plena de polèmiques, controvèrsia, un comiat i diverses disputes, Ángela, la valenciana de l'edició ha aconseguit el trofeu del programa. Sens dubte, de tota la trajectòria del concurs, la dotzena edició ha estat una de les més comentades arran d'un càsting que arribava trepitjant fort des del dia u. La xarxa s'incendiava amb l'organització del programa després de les declaracions de Tamara, la concursant que després de diverses les amb molta pressió decidia penjar el davantal de forma voluntària. Tots els concursants es quedaven en 'shock' davant la notícia, però qui va arrabassar-li el protagonisme fou l'actitud de Jordi Cruz, el malvat de l'edició. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara (@tamaramchef12)

El membre del jurat català s'ha convertit en el protagonista absolut de la dotzena edició del concurs i més, per demostrar en diverses ocasions la seva poca empatia amb els concursants. Acomiadava a Tamara de la forma més directa i feridora possible i a més també provocava les llàgrimes d'Ángela, la guanyadora de l'edició, amb qui s'esbroncava després de dir-li que anava de sobrada en una de les proves més complicades de l'aspirant. Finalment, sembla que Jordi Cruz va saber fer les paus amb totes dues. D'una banda, aclaria la gran disputa amb Tamara convidant-la a un dels seus directes culinaris, i, d'altra banda, la bondat d'Ángela li passava per alt el moment de tensió anterior. Després d'una llarga trajectòria el programa emetia la seva gran final que tenia com a dues finalistes a l'Ángela i la María, un duet renyit en el qual sol podia guanyar una, però la seva amistat era irrebatible. 

Pepe Rodríguez la proclamava com a guanyadora absoluta a la valenciana, qui, unes hores després que s'emetés la gran final, concebia les seves primeres entrevistes on donava una pinzellada sobre les seves sensacions, l'emoció, la seva experiència i sobretot, el més interessant: què farà amb els diners del premi?  El programa atorga al guanyador un total de 100 000 euros i un màster al  Basque Culinary Center en Tècnica, Producte i Creativitat, a més de tenir la medalla d'or de cara al seu futur en la gastronomia. Doncs bé, totes dues finalistes havien forjat una amistat tan irrompible que havien fet un pacte en cas que una de les dues fos la guanyadora: "Por un lado, como dije ayer, voy a hacerme cargo de la parte de la formación en el Basque Culinary de María. Lo habíamos apalabrado antes del duelo final; quien ganara lo haría así con la otra. Así que haremos el mismo curso. Estoy encantada porque se lo merece. Y me gusta mucho ayudarla a que cumpla este sueño de estudiar allí. Y el resto, de momento, me gustaría ahorrarlo. ¡Ser, por primera vez en mi vida, un poco ahorradora!"

Així d'orgullosa ho relatava la guanyadora a la revista ¡Hola!, i just després de conèixer que era la guanyadora. Està clar que totes dues eren clares mereixedores del trofeu, de fet, entre els comentaris de la publicació de la victòria, hi ha un gran debat entre totes dues. Però María, la subcampiona ha deixat ben clar l'alegria que sent per la seva amiga. "Quiero felicitar a mi Angelina, la ganadora indiscutible de esta edición. Eres una máquina creativa, luchadora, trabajadora y generosa. Tan generosa que compartes tu premio conmigo, osea INCREÍBLE 🫶Te admiro y te aplaudo de pie. Todo un honor haber llegado tan lejos contigo!! "

Triomfar és genial, però compartir-ho sempre serà la millor part.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!