Isabel Mateos és una de les persones que està implicada en la baralla quinqui en una discoteca de Madrid en la qual també s'ha vist involucrat Froilán, el quart en la línia de successió al tron de Felip VI. Tal i com deia Echenique, "estem a tres desgràcies -Déu no ho vulgui-" que aquest tipus sigui Rei. Pot semblar surrealista i còmic, però és tan cert com la vida mateixa. El que és cert també és la presumpta implicació de 'La Pechotes', Isa Mateos, l'examiga especial del Pequeño Nicolás, en la baralla quinqui madrilenya. Fa por.

Però avui, no parlarem dels problemes especials d'Isa Mateos, sinó de la seva vida més íntima, i també de la seva vida pública. Per començar, li posem cara. En el seu Instagram presumeix de més de quaranta mil seguidors i surt a moltes fotos amb molt poca roba, lluint un biquini espectacular. Meleta de romer:

Ull perquè hi ha més. Una altra:

Els seus inicis

Isa Mateos va saltar a la fama el 2014 per la seva coneguda estretíssima relació amb Fran Nicolás. Quan aquest va entrar a la presó, ella va ser la primera persona que es va poder posar en contacte amb ell, al qual li va donar suport. Aleshores estudiant de periodisme en una universitat, ara és actualment 'màrqueting mànager', així que sabem que segurament no ha acabat la carrera. Ara crea contingut i organitza esdeveniments, una cosa molt supèrflua. Sobre el seu sobrenom, 'La Pechotes', Mateos ha parlat en diverses ocasions, deixant clar que "és despectiu i inapropiat". "No soc una mamelles", ha dit en més d'una ocasió en algun plató televisiu al qual ha assistit.

La Pechotes, Isa Mateos IG
La Pechotes, Isa Mateos IG

"M'ofereixen jugar a primera divisió"

Isa té 27 anys, però en fa ja vuit que va sortir a la palestra, quan amb prou feines en tenia 19. Molt superba, explicava en el programa 'Un Tiempo Nuevo' el 2014 que ella coneixia "a un porró de gent" i que li encanta sociabilitzar. Automàticament, ho enllaçava amb que ella va estar "pensant estudiar relacions públiques". Afegeix també una cosa molt sorprenent i molt rara: "he rebutjat llocs de presentadora perquè vull començar des de baix. Ja m'ofereixen jugar a primera divisió, però vull jugar des de la banqueta, aprenent." Sona a sopar de duro, Isa. Amb dinou anys i sense experiència prèvia no et van trucar ni de Ràdio Melilla, i amb tots els perdons per a aquesta magnífica ràdio. A més, sembla que la banqueta no se li ha posat massa bé.

El vincle amb Froilán

Ho explicava l'altre dia Miquel Valls a Cuatro Al Día. No fallava el reportatge, en el qual rescataven aquestes declaracions d'Isa Mateos a la pròpia cadena el 2014: "Fran (Nicolás) em va explicar que s'avenia amb el Rei Joan Carles, però no amb Felip". Sí, el vincle de Froilán i Mateos, és el Pequeño Nicolás. Els va unir i ara a ambdós els relacionen amb els latin kings. Esperem que no vagi a majors, ni tan sols que el jutge no hagi d'arribar a absoldre'ls, perquè sinó Espanya donaria una imatge profundament patètica. Encara bo que que el Rei Felip està a l'alçada i passa de promocionar el seu nebot.

Froilán GTRES
Froilán GTRES