Aquest dijous els espectadors del Polònia tornaran a tenir un sotrac. El canvi de temporada ha suposat una revolució en els actors que imiten personatges estel·lars. La setmana passada van tornar a canviar d'imitador a Pere Aragonès però avui el canvi serà dels que es noten molt. A Pilar Rahola deixarà d'imitar-la un home. L'actor Cesc Casanovas, que també ha deixat de fer de vicepresident Aragonès, tampoc farà la Rahola. Per primera vegada a la història de Polònia la farà una actriu: Judit Martín. Aquesta serà la nova Rahola:

RAHOLA JJUDIT TV3

pilar rahola judit martin tv3

Judit Martín serà la nova Pilar Rahola de Polònia, TV3

Aprofitant un nou personatge, la imitació de la presentadora Marta Torné, el programa introdueix la Rahola 2.0. Hi ha certa tradició al Polònia que algunes famoses les interpretin homes: Angela Merkel o Victoria Álvarez, amant de Jordi Pujol Ferrusola. Però Cesc Casanovas fent de Rahola era dels personatges més antics i estimats del programa. Aplaudit fins i tot per la Rahola de debò que es veia imitada amb els braços peluts.. La nova actriu i l'autèntica Rahola ho comenten a twitter amb el hàstag benvinguts odiadors:

raghola cesc pol

Cesc Casanovas fent de Pilar Rahola, TV3

Les sorpreses no acaben aquí. Segons avança TV3, un altre personatge clau canvia d'imitador. Gabriel Rufián ja no el farà Ivan Labanda sinó un nou actor d'aquesta temporada, Ricard Farré. 

ANTIC GABRIEL RUFIÁN:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Polònia TV3 (@poloniatv3) on

NOU GABRIEL RUFIÁN (TV3 no ha difós la nova caracterització):

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricard Farré (@ricardfarre) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricard Farré (@ricardfarre) on

El nou Polònia segueix liderant cada setmana però actors i creadors temen com acceptaran els canvis els fans. Rufián i Rahola no són menors. Els substituts tenen dues ombres: la del personatge real i la de l'eximitador. Molta merda.

----

PD: Nova imitació a càrrec de Fermí Fernández: Josep M. Mainat:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat