TV3 segueix liderant un dia més. Les franges del vespre i la nit són seves, proposant els programes més vistos a Catalunya. Aquest dijous ha estat el torn de Polònia i el Cases d’algú de Joan Maria Pou: dues propostes que han captivat l’audiència.

La música ha estat present tota l’estona, amb un gag de Felip VI fent un rap i en Pou cantant òpera com a escenes més divertides. Però anem a pams. TV3 va començar el dia sent líder del matí de nou, amb Els Matins entrevistant l’alcaldessa d’Hospitalet i aconseguint un 19,7%. Aquesta oferta va convèncer els teleespectadors més matiners, deixant de banda Susanna Griso parlant de les sevillanes de Julián Muñoz (13,8%) i Ana Rosa en el desallotjament del Raval (11,4%).

Al migdia res va canviar, seguint la cadena pública al capdavant del rànquing i informant el 26,2% de l’audiència. Com si fos ahir va seguir fent uns bons números (17,6%), no com Tot es mou. La nova aposta de les tardes segueix per darrere de Sálvame, fent quatre dècimes menys. La diferència no és massa, però és molt destacable. Això sí, l’Està passant renovat va tornar a pujar TV3 cap a dalt, fent un boníssim 18,7% en repassar l’actualitat del dia. 

notícia elionor  esta passant tv3

I a partir d’aquí, a seguir liderant. Mentre Susanna Griso criticava el procés a El Hormiguero (10,3%), Cuéntame seguia amb la seva inacabable trama a TVE fent competència al tendre Volverte a ver de Telecinco en el qual Jorge Javier Vázquez es va sincerar parlant sobre la ruptura amb la seva exparella i la relació que té amb els germans (9,8%).

Mentrestant, TV3 apostava per un exitós Polònia que va fer riure gairebé 700.000 teleespectadors. Amb un 22,6%, van fer que Felip VI fos el protagonista del programa, amb un rap molt esbojarrat en el qual es proclamava el cap de la Zarzuela: “Aquí som els amos, els que sempre guanyem. És igual que guanyi l’esquerra, que treguin la merda, els safaris del meu pare, la seva vida de desmadre. Basta amb què faci un discurs i de la història canvia el curs. Amb un simple “a por ellos”, captivo els plebeyos”.

Una escena hilarant que van emetre abans de passar al Cases d’algú de Joan Maria Pou. El periodista va posar rumb a Islàndia i Rússia, ben abrigat i amb ganes de conèixer les cultures d’allà. El programa va tenir de tot, fent un 17,2% que el converteix en el més vist de la franja per molta diferència. En Pou mateix va ser el principal atractiu de l’espai, mostrant-se d’allò més divertit: animant-se a cantar una òpera i parlar en rus.

Amb tot, un altre dia ple de propostes que va enganxar els teleespectadors a la petita pantalla.