Cristina Pedroche no para. La de Vallecas té una vida en la qual la tranquil·litat i la calma no tenen lloc. Quan no està a Zapeando fent riure l'audiència de La Sexta, està amb el seu estimadíssim ioga. Per no parlar del running o dels viatges de què sol gaudir la madrilenya.

I atenció, perquè ara haurà de bregar amb el seu primer embaràs. Una futura criatura que, tal com va revelar Pedroche recentment, serà nena. "No sé com et puc estimar ja tant sense haver-te tingut entre els meus braços. [...] Estem a meitat de camí, i ho estem fent molt bé. Tu i jo, juntes. T'estimo filla.", va escriure la de Vallecas en un post.

Una Cristina Pedroche que sempre va ser una dona sense complexos. La esposa del televisiu xef Dabiz Muñoz no és una persona que tingui massa vergonyes. Al contrari.

Cristina Pedroche, una dona apoderada lliure de complexos

En aquest sentit, es pot recordar la seva actitud més que orgullosa quan fa uns anys lluïa uns quilos de més. Un físic que li va valer que molts indesitjables l'anomenessin la "balena de Vallecas". Però lluny de mostrar-se molesta per això, Cristina s'anomenava a ella mateixa "la Pedroche Tocha".

Més tard, quan es va aprimar en gran mesura, mentre uns van mostrar preocupació pel seu estat de salut, d'altres van assenyalar que en realitat, lluny del que volia fer creure, sí que li molestaven els comentaris que alguns li dedicaven a la xarxes. Però tanta indiferència va mostrar la madrilenya davant d'aquestes crítiques, com en el seu moment als que intentaven ofendre-la. I és que si alguna cosa sap Cristina és que el millor a les xarxes és ignorar els haters.

Una personalitat que li evitarà molts problemes en el futur. Perquè el físic és una cosa que es deteriora per tothom. I si bé hi ha persones que no ho porten gens bé, Pedroche ha demostrat que el seu aspecte no és una cosa que la tingui obsessionada. Sí que ho està amb la seva salut, ja que treballa diàriament per estar sana amb sessions esportives i una alimentació equilibrada. Però li són iguals els quilos o les arrugues de més. I això últim, com a tot ésser humà, és el que farà acte de presència al seu rostre amb el pas dels anys.

Així serà Cristina Pedroche amb 60 anys

Per saber l'aspecte que tindrà quan s'apropi la seva edat de jubilació haurem d'esperar. No obstant això, podem fer una aproximació gràcies a la Intel·ligència Artificial de l'aplicació FaceApp. I si tens curiositat per com lluirà Pedroche quan tingui 60 anys (actualment en té 34), no et perdis la següent imatge.

Cristina Pedroche segons la Intel·ligència Artificial
Cristina Pedroche segons la Intel·ligència Artificial / FaceApp