Després d'uns dies d'anar desflorant la margarida, que si "tornarà, no tornarà, tornarà, no tornarà", finalment els culers ens vam tornar a quedar amb les ganes i no tornarem a veure el millor jugador de la història del club, i també de la història del futbol, Leo Messi, vestit de blaugrana. Després del seu pas pel PSG, amb més pena que glòria, els aficionats del Barça teníem una petita esperança que el '10' tornés d'allà on no hauria hagut de marxar mai. Però finalment, la incertesa del club i els diners de la MLS nordamericana han impedit veure l'argentí tornant a casa. Messi marxa a jugar a l'Inter de Miami, i no estarà sol, l'acompanyarà el seu gran amic Sergio Busquets i veurem si també s'hi suma un tercer, Jordi Alba. Tres íntims que podran tornar a jugar junts a molts quilòmetres de distància del Camp Nou per vestir la samarreta rosa, no aquesta del Barça, sinó la del seu nou club.

Messi Busquets Barça Girona EFE
Leo Messi, amb Sergio Busquets / EFE
messi inter miami
Leo Messi, amb la seva nova samarreta de l'Inter de Miami

Leo i Antonela, doncs, que no tornaran de moment a la seva casa de Castelldefels, la seva estimada casa on tan bons moments han viscut al costat dels seus tres fills, Thiago, Mateo i Ciro. Una casa a la qual esperen tornar a viure tard o d'hora. Però després de viure a París, tampoc es pot dir pas que els Messi-Roccuzzo viuran malament al seu nou destí.

I és que aquests dies s'ha sabut que l'argentí ja va adquirir un luxosíssim pis al nord de Miami fa quatre anys, i dos anys després, un altre. Un habitatge senzillament ES-PEC-TA-CU-LAR on ara viuran tots cinc. Messi acaba de celebrar el seu 36è aniversari, i un dels regals que s'ha fet la família és aquest paradís situat a molts metres d'alçada, que li va costar una mica més de set milions d'euros. A finals del 2019, Messi es va fer amb un pis de luxe a la icònica Porsche Design Tower, i el 2021, aquest altre a l'edifici Regalia, situat a Sunny Isles Beach, una zona residencial al nord de Miami. 511 metres quadrats de luxe, amb moltes habitacions, quatre lavabos, vistes al mar de 360 graus i tot luxe de detalls a l'abast de poques persones, com una cambra frigorífica amb capacitat per 1.000 ampolles de vi, amb una terrassa de 200 metres quadrats i diferents piscines, que correspon a una torre de 60 pisos al 19575 de Collins Avenue, el famós carrer que arriba a South Beach.

casa messi miami 1
El luxós pis de Messi i Antonela a Miami / Realtor
casa messi miami 2
El luxós pis de Messi i Antonela a Miami / Realtor

Anem a veure tots els espais d'aquest paradís situat ben amunt a Miami, per exemple, el menjador, d'estil minimalista, tons clars i grans finestres que donen a la terrassa, tal i com destaquen a El Mueble, on es poden veure unes vistes espectaculars. I què me'n diuen de l'àmplia cuina, en tons pastels i vermells a molts mobles, amb una illa central en blanc on els tres nens poden cuinar amb els seus pares tot i que s'espera que hi treballi un equip de xefs de primera i els seus ajudants. I volen saber què veuran Messi i la seva dona cada vegada que obrin els ulls al matí, des del seu llit?: ...el paradís. Què me'n diuen dels lavabos o de les zones de relax a l'interior de la casa, amb piscines climatitzades petites.

casa messi miami 3
El luxós pis de Messi i Antonela a Miami / Realtor
casa messi miami 4
El luxós pis de Messi i Antonela a Miami / Realtor
casa messi miami 5
El luxós pis de Messi i Antonela a Miami / Realtor
casa messi miami 6
El luxós pis de Messi i Antonela a Miami / Realtor
casa messi miami 7
El luxós pis de Messi i Antonela a Miami / Realtor
casa messi miami 8
El luxós pis de Messi i Antonela a Miami / Realtor
casa messi miami 9
El luxós pis de Messi i Antonela a Miami / Realtor

Sis piscines, sis, (incloent de tipus infinity i d'immersió freda), spa, sauna per parelles, gimnàs professional, una sala per fer ioga, parc infantil, platja privada, centre de negocis equipat per videoconferències, biblioteca, seguretat de la més alta tecnologia, parking les 24 hores i, evidentment, ascensor privat... No sabem com li anirà al bo d'en Leo a l'Inter de Miami, però sí sabem que com a mínim, quan arribi a casa, hagi anat com hagi anat el partit, entrarà al cel.