D'un temps ençà, Gerard Piqué ha pres la decisió de ser entrevistat només per un tipus determinat de persones. Absolutament lícit, només faltaria. L'entrevista qui li surt del monyo, i més, ara que ja no és sota la disciplina del Barça.

pique
Gerard Piqué / @3gerardpique

D'un temps ençà, a Piqué no l'ha entrevistat cap periodista esportiu sinó comunicadors d'altres àmbits: David Broncano a La Resistencia o el seu amic i un dels pesos pesants de la Kings League, l'streamer i youtuber més famós d'Espanya, Ibai Llanos, que juntament amb d'altres streamers com Gerard Romero, xerren sovint amb l'exfutbolista, amigui seu, i parlen de tot, de la seva lliga, de la cançó de Shakira o de moda. Com aquesta conversa on Piqué confessava que ell, en qüestions estilístiques, fa el que li diu la seva parella, i es posa el que tria ella: "Soy la marioneta de mi novia".

O, com ara, xerrant amb un creador de continguts anglosaxó, apassionat del món del futbol, John Nellis. Li pregunta, per exemple, qui és per a ell el GOAT, el Greatest of all times, el millor jugador de la història, a triar entre els seus excompanys de vestidor al Barça i el Manchester United, Leo Messi o Cristiano Ronaldo. I ell, tot i que mira de ser diplomàtic, ho té claríssim:

@johnnellis_ Does #Pique think the GOAT debate is over? 👀 #football #messi #messivsronaldo #ronaldo #cristianoronaldo #cr7 #footballtiktok #footballvideo ♬ original sound - John Nellis

 També ha sorprès la confessió que ha fet sobre el recent Mundial guanyat per l'Argentina de Leo Messi. Piqué ha assegurat que "els darrers mesos per mi han estat complicats, necessitava desconnectar i marxar uns dies de vacances. No he vist cap partit, només la final, i no tot el partit sencer, i encara no he xerrat amb Messi després d'haver guanyat la Copa del Món".

@johnnellis_ Why Pique didn't text Messi after winning the #WorldCup 🤨 #football #footballtiktok #pique #fcbarcelona #barcelona #messi #lionelmessi #fyp ♬ original sound - John Nellis

En clau més personal, Nellis li pregunta pels contactes del seu telèfon mòbil, per la gent de traca que deu tenir guardada l'exjugador del Barça. Concretament, el tiktoker li pregunta quina és la persona més famosa i que tingui més seguidors a xarxes de totes les que té als contactes del seu cel·lular, sigui del món del futbol o fora d'ell, i Piqué, després de rumiar-ho una estona i fer memòria, esmenta la mare dels seus fills i fins fa uns mesos, la seva parella sentimental, tot i que ara es portin a la grenya i probablement, es truquin lo justo o menos, exceptuant qüestions que tinguin a veure amb els seus fills en comú, Milan i Sasha. "La resposta no ha estat la que m'esperava", reconeix el tiktoker quan li diu que "Potser... diria... Shakira. Va ser la meva parella, podria ser ella. Estic pensant en seguidors, Instagram... Si és algú que no sigui relacionada amb futbol. Si és sobre futbol, Cristiano, és el més seguit al món" "Tens el número de Cristiano Ronaldo?". "Sí".

@johnnellis_ Who is Pique's most famous phone contact? 📞 #football #footballtiktok #footballvideo #footballedit #pique #fcbarcelona #fcb ♬ original sound - John Nellis

Dos números de telèfon, els de Shakira i CR7, que no creiem que ara per ara, siguin dels números als que més truca Gerard Piqué.