No ens cansem de recomanar el programa que cada cap de setmana dirigeix i presenta Roger Escapa a Catalunya Ràdio, El Suplement. Un espai radiofònic on combina la informació pura i dura amb l'entreteniment, on, com aquest dissabte, s'entrevista el ministre de Cultura, Miquel Iceta, abans dels Goya, o es fa una mica de saníssim safareig sobre les celebrities catalanes. Una de les millors seccions que hi ha al programa és El comunista, on diferents comunicadors catalans entrevisten un VIP sense saber qui serà. Li fan preguntes que el convidat/a respon amb un sí o un no, i quan se sap la seva identitat, entre tots tres regalen als oients converses delicioses. Aquest dissabte, l'entrevistadora 'comunista' era la Juliana Canet, presentadora a TV3 del Tot són problemes, amb Patrick Urbano i Serapi Soler, i a Catalunya Ràdio de l'XL, amb Marta Montaner i Roger Carandell. I la celebrity entrevistada, la gran Laura Fa, la reina del cor a Catalunya, i col·laboradora d'alguns programes de la casa.

xl
Juliana Canet, amb Roger Carandell i Marta Montaner a 'XL' / Catalunya Ràdio
tot son problemes
Juliana Canet, amb Patrick Urbano i Serapi Soler a 'Tot son problemes' / TV3
laura fa
Laura Fa a Catalunya Ràdio

La conversa a tres bandes sobre la premsa del cor a Catalunya ha estat sensacional, i subscrivim des d'En Blau tot el que han dit, fil per randa, per exemple, que "A Catalunya hi ha mercat per fer premsa del cor catalana i en català. Fa molt temps que demano 'faranduleo' en català, hi ha mercat, a la gent li interessa, i és divertit", diu la Laura. "El periodisme del cor també és una manera d'entendre'ns a nosaltres i de com ens comportem. M'encantaria dedicar-me a la premsa del cor i la Laura Fa és un absoluta referent", diu Canet sobre una de les dues mamarazzis. Fa reconeix que darrerament han agafat molta volada tant ella com Lorena Vázquez, la seva sòcia del cor a El Periódico, gràcies a l'affaire Shakira-Piqué, que els hi ha proporcionat grans exclusives i moments dels quals tothom parla. Per exemple, l'última informació, sobre que el passat mes de maig Piqué va intentar tornar en braços de Shakira, estant ja amb Clara Chía, i ella s'hi va negar, cosa que es complementa amb una frase de la cançó amb Bizarrap que té Chía dels nervis, la de "Yo, contigo, ya no regreso. Ni que me llores ni me supliquеs".

Piqué y Clara Chía calle Santaló GTRES
Piqué i Clara Chía GTRES
Shakira i Pique cotxe  GTRES
Shakira i Pique GTRES

Escapa li pregunta a Fa sobre aquest intent de reconciliació. Diu la periodista: "Al final, per molt estrelles que siguin, funcionen com la resta dels mortals. Tenint dos fills i portar deu anys, et baralles, no t'aguantes, ho deixes, te'n vas a viure a un altre lloc... Al març va sortir de casa i al maig ho van intentar, però va ser impossible sobretot perquè el Piqué...", i abans d'acabar la frase, la talla Juliana Canet per dir "és un fill de puta". "...bueno, el tema de la responsabilitat afectiva", conclou Fa. Interessant punt de vista que esvalota de cop Canet amb una declaració que fa tremolar Fa: "Com a titular que jo et donaré...". I Fa: "Ai...". Segueix Canet: "Saps que el Piqué sí que estava enamorat de mi? Que jo això ho he reivindicat sempre i tothom em tractava de loca. Sap perfectament qui soc". I ho demostra amb una confessió sensacional sobre què va fer l'altre dia Piqué mentre ella treballava.

321436988 693172765786579 6444505343917407626 n
Juliana Canet, fent l''XL' a Catalunya Ràdio / @julianacanet

Catalunya Ràdio, com sabran, és a la Diagonal cantonada amb el carrer Beethoven de Barcelona, on, per cert, hi té l'empresa Piqué, Kosmos. I què ha explicat la Juliana? Que mentre ella estava fent l'XL, "L'altre dia, t'ho prometo Laura, va venir aquí a Catalunya Ràdio a picar-me la puta porta de la finestra". "Ho estàs dient de debò?", al·lucina Roger Escapa. I ella segueix explicant que "Estava fent el meu programa, 'hola bona nit...', i algú pica a la finestra de Catalunya Ràdio, a l'estudi 2, em giro i és Gerard Piqué. Laura Fa, així t'ho dic". Escapa segueix: "Brutal. Hi havia testimonis?"... "Sí, el Carandell i aquests, sísísísí, va ser molt fort. Va picar, va dir 'hola' amb les mans, molt intensament, somrient, era el dia del seu aniversari (el 2 de febrer)... Estava tan impressionada que això hagués passat". Intervé Laura Fa: "Sobretot perquè... potser no t'ha escoltat tot el que dius d'ell, no?". I Canet: "Lo fort per mi és que va ser un gest de vacileo. Un contacte en comú em va dir que sap qui soc. Crec que ha vist algunes coses, que sap que parlo d'ell. Era en plan vacileo de 'm'és igual tot'". I Fa: "Si vacila a Shakira presentant-se amb un Twingo i un Casio ja ens pot vacilar a totes". Escolta aquí tota la conversa:

Meravellosa Fa, meravellosa Canet. Si Piqué torna a picar al vidre de Juliana Canet, si us plau, demanem que tinguin a punt les càmeres de l'estudi per gravar el moment.