Quan el 3 del Barça no té partit ni de clubs ni de seleccions els seus haters tremolen. Piqué posa el talent no al peu sinó al dit. Concretament  l'índex amb el què escriu a les seves xarxes socials. A les darreres hores ha repartit llenya respecte els dos grans temes amb què l'assetgen: que si hi ha crisi amb Shakira i que si el procés fa aigües. A tots dos grups d'odiadors els ha fet sengles zasca. A instagram ha penjat aquest vídeo amb la seva parella assajant El Dorado World Tour, la gira mundial del seu darrer disc:

Després d'enviar a la colombiana emoticones de cors fent públic l'amor que manté intacte, ara fa callar els bocamolls perquè escoltin com Shak entona en una immensa sala d'assaig. Així prepara els dos Palau Sant Jordi que té previst omplir els dies 25 i 26 de novembre. Atents a les seves xarxes socials perquè funcionen a tot drap. Pels que la trobàveu a faltar parlant a càmera:

Però Piqué pot amb tot. L'altre front que té obert és amb els unionistes. Li tenen jurada per ser partidari del dret a decidir i acaba d'atonyinar el famós linier Rafa Guerrero, el de Rafa no me jodas, col·laborador de Pedrerol al Chiringuito. Guerrero fa honor al seu cognom i vol fer-se el milhomes amb Piqué respecte l'actitud patètica d'alguns diputats al Ple de la no-DUI. I Rafa ha acabat jodido.