Els negocis de Gerard Piqué van molt més enllà del futbol. El català ha volgut aprofitar la fama i els diners per invertir en diversos àmbits, passant des dels videojocs, a les immobiliàries fins a la restauració. És en aquest sector on més ha anat canviant de projecte, veient ara com un dels restaurants que tenia ha hagut de tancar.

El 2013 va apostar per crear una empresa alimentària amb una càrnica com a soci principal, inaugurant junts l’hamburgueseria Yours a l’Eixample. Shakira i ell van fer publicitat del lloc en diverses ocasions, assistint-hi amb altres famosos companys i col·locant també una gran foto del futbolista a l’entrada promocionant els partits del Barça. Però sembla que ni això hauria servit perquè el negoci pogués sobreviure.

 

A post shared by Shakira (@shakiramedia) on

 

A post shared by La Boscana (@laboscana) on

 

A post shared by La Boscana (@laboscana) on

Vanitatis ha informat del seu tancament, just quan el xef responsable ha obert un petit lloc de mandonguilles al centre comercial Glòries. No queda confirmat si Piqué estaria vinculat a aquest nou negoci també, però no estranyaria pas. 

 Cal recordar que fa uns mesos va sortir a la llum el nou projecte del futbolista, una participació amb un conegut empresari en l’obertura d’un restaurant a la platja de Barcelona. Encara no s’ha inaugurat, però sembla que estaria llest per arribar aquest estiu. Anirà aquest millor?