La vida de Clara Chía s'ha convertit en un huracà. Ara fa un any era una simple cambrera de nit al carrer Tuset i tota la seva inquietud era esquivar pesats quan els servia copes. Quan sortia del bar es trobava en secret amb el seu amant, Gerard Piqué. En ple estiu de 2022 va esclatar la notícia: Shakira se separava i Piqué vivia una història d'amor paral·lela amb una jove estudiant en pràctiques. En aquest any Clara ha estat objectiu dels paparazzi i entre ells el més hostil amb Piqué, Jordi Martín, va aconseguir la foto: Piqué i Clara de la mà en una boda a l'Empordà. Martín ha perseguit la parella fins a punts on no podia estar, com el pàrking de l'empresa Kosmos al carrer Beethoven de Barcelona. Aquesta invasió de l'espai privat ha permès a Clara demanar una ordre d'allunyament del paparazzo que ha quedat vista per sentència.

FyCW77xWYBYYRxy
Clara Chía i Piqué a la Ciutat de la Justícia, EFE

L'estratègia de Clara és clara: com que ella no es considera un personatge públic, no tant com Piqué, creu que el jutge li concedirà l'ordre d'allunyament. Clara té un as a la màniga que Piqué no té: dictàmens mèdics que acrediten que ha patit episodis d'ansietat que l'han portat a l'hospital per la persecució del paparazzo. Va declarar al jutge que ha estat perseguida per aquest fotògraf en vint-i-una ocasions. L'estil de Jordi Martín, invasiu i poc subtil, empitjora la percepció de Clara, que fa un any era una perfecta desconeguda. Davant del jutge, Clara va plorar, va marejar-se i va culpar Martín de no poder ni sortir a dinar fora cada dia. La seva mare li fa tuppers. La jurisprudència no és favorable a impedir la feina dels professionals de la fotografia i tot dependrà del testimoni que va prestar Clara i si el jutge la considera un personatge públic o no. Difícil, Clara és una celebrity tant si vol com si no vol. En aquests moments, la més buscada i fotografiada pels carrers de Barcelona.

Piqué i Clara fotos twitter
Piqué i Clara sempre objectiu dels mòbils,  twitter

Clara té l'Instagram privat, tota imatge d'ella és buscada. Com la que es va produir aquest dimecres lluny dels jutjats, quan Piqué i Clara van arribar a la seu de Kosmos. Allà es van fer un petó de pel·lícula al mig del carrer, alliberats de la tensió del jutjat. La prova que tothom els reconeix: un fotògraf els va retratar morrejant-se davant la porta de Kosmos, al costat de la sala d'striptis Blue Night a la cantonada Beethoven/Bori i Fontestà. Un petó de cine:

Petó de Clara Chía i Gerard Piqué, twitter
Petó de Clara Chía i Gerard Piqué, twitter
Piqué Clara Chía beso en la calle Tw
Piqué, Clara Chía i el petó, twitter
Piqué i Clara, El gordo y la flaca
Piqué i Clara, El gordo y la flaca

Un petó llarg, a la boca, a l'asfalt davant les motos aparcades davant la sala nocturna. Un petó amb gust de victòria: Jordi Martín assenyalat, Clara al cim de la popularitat i Piqué lluitant per defensar els seus. I sempre, sempre, sempre, algú amb una càmera o un mòbil per fer la foto. Clara ho té magre per evitar ser retratada. Si volia seguir sent anònima s'ha enamorat de la persona equivocada.