Pipi Estrada és un dels periodistes més inclassificables del panorama espanyol. Hi va haver un temps on era un dels noms destacats de la troupe de José María García, on era un dels locutors més consagrats a les ones amb la seva peculiar manera de donar la informació esportiva. Però d'un temps ençà, és més conegut per tot allò que no té a veure amb l'esport. Per exemple, pel seu affaire sentimental amb Terelu Campos o pel seu pas en diferents programes de salseig, com les moltes vegades que va anar a Sálvame, o quan va participar en programes com Supervivientes, Mujeres y hombres y Viceversa (fent d'assessor del amor), Pesadilla en el paraíso o Fiesta. També l'hem vist a Punto pelota i de tant en tant a El chiringuito de Josep Pedrerol. L'hem vist des de fa molts anys als mitjans, i un dels trets distintius de la seva fesomia és el pelazo negre que sempre ha tingut (o que sempre tenia), mitja melena pentinada cap enrera, look característic del periodista asturià. Així era fa uns anys, quan estava a la cresta de la ola:

I així l'hem anat veient els darrers temps:

Mica en mica, és llei de vida, els hi passa a moltes persones, hem vist com anava clarejant, com cada vegada anava tenint menys cabells, ell que sempre li ha donat molta importància. Estrada no ha tingut mai cap problema a l'hora de passar per quiròfan i posar-se en les mans d'algun cirurgià plàstic i del bisturí. Fa uns mesos va fer-se una intervenció estètica per treure's la papada, i ara el seu nom ha tornat a escena perquè s'ha fet un empelt capil·lar per lluitar contra la caiguda del cabell. I per fer-se'l, s'ha quedat calb com una bola de billar, i amb el crani ple de benes i esparadraps. Li ha quedat una línia central de cabells molt curtets que a algun usuari li recorda a algú: "Te pareces a Ronaldo Nazario", és a dir, a Ronaldo el gordo, el davanter brasiler conegut com Il fenomeno que va jugar a Barça, Reial Madrid o Inter de Milà. El seu company a Radio Marca, Javi Amaro, ha gravat un moment impagable a l'estudi, i tal i com ell mateix avisa, "Ver hasta el final". "Tenemos a Rubiales en el estudio", se sent que diu un altre col·laborador, "y resulta que es Pipi Estrada":

Estrada ha decidit fer-se un empelt capil·lar per evitar que la caiguda de cabell sigui imparable amb el pas dels anys. “Es una fantasía”, rebla el clau el seu company... Pipi Estrada, geni i figura.