Pilar Rubio passa un dels seus moments més dolços. Enamorada de Sergio Ramos i amb una família nombrosa. La presentadora triomfa en televisió i en xarxes socials. Aquest cap de setmana ha estat molt especial per a ella perquè divendres passat 17 de març va complir 45 anys. La madrilenya assegura que ha trobat l'equilibri tant a nivell personal com professional i està agraïda a tot el que li ha ofert la vida. A la col·laboradora de 'El Hormiguero' no deixen de ploure-li projectes. Ja li és impossible compatibilitzar-los tots, i més ara fora d'Espanya. Aquest any s'estrenava com a presentadora internacional amb el 'reality' de Rakuten TV 'Discovering Canary Islands'.

La madrilenya ha rebut una al·luvió de felicitacions en xarxes socials, en especial de Sergio Ramos. El futbolista del PSG ha compartit un carrusel d'imatges d'alguns dels tantíssims moments de l'enamorada parella al costat d'unes emotives paraules. "Afortunats per tenir-te al nostre costat cada dia, per gaudir del teu somriure, la teva alegria i el teu amor," comença el futbolista del PSG.

"Gràcies per convertir cada moment de les nostres vides en una cosa única, especial. Avui et felicitem, però tu ets i seràs sempre el nostre regal més gran. Feliç aniversari, el meu amor @pilarrubio! T'estimem amb bogeria. Rn'R", afegeix l'exjugador del Reial Madrid. I conclou en anglès: "Happy birthday, my love! We love you to pieces!".

Pilar Rubio continua sent una icona de bellesa als seus 45 anys

Pilar Rubio continua sent una icona de bellesa als seus 45 anys. Aquesta mateixa setmana ha sorprès els seus seguidors amb una nova fotografia on posava en llenceria. La dona de Sergio Ramos és imatge d'una coneguda marca de roba interior i ha presumit d'una espectacular forma física gràcies a exercici físic diaris i a una alimentació saludable. A més de tractaments estètics.

"Ja els agradaria a moltes tenir semblant cos després de donar a llum 4 nadons", "En aquest cos hi ha molt treball i disciplina", "Cos", "Monument de dona"... Alguns, directament, han quedat enamorats: "Que parin el món, que jo em baixo."

Encara que ha tingut quatre fills, ha millorat amb el pas dels anys. Encara apareixen aquelles suggeridores fotografies dels seus primers anys en televisió on li trucaven per posar com Déu la va portar al món en revistes masculines. Era tot un reclam, encara que ara sembla que vol desvincular-se d'aquests treballs, que desitjaria que desapareguessin, però a la xarxa tot torna.

Pilar Ros com Déu la va portar al món
Pilar Ros com Déu la va portar al món