Incertesa al Reial Madrid amb el seu capità. Sergio Ramos vol marxar a la Xina després de molts anys i a Florentino li han entrat tots els mals. SR4 està impacient i neguitós. I això que d'aquí a pocs dies es casa amb la seva parella Pilar Rubio. La col·laboradora d'El Hormiguero, en canvi, està feliç i només té en ment gaudir d'un dia molt especial pel jugador i la periodista.

pilar rubio sergio ramos

@pilarrubio_oficial

Després de set anys de relació i tres fills en comú, Rubio i Ramos es casaran a la catedral de Sevilla el proper 15 de juny, en una festa en la que hi assistirà la jet set andalusa, madrilenya, i moltes celebrities del món del  futbol i la comunicació. També, suposem, hi haurà el germà del nuvi i mànager seu, René. I suposem que hi anirà acompanyat de la seva parella... O no. Perquè de moment, a Lorena Gómez li van barrar el pas, metafòricament parlant, a la festa de comiat de soltera de la núvia.

lorena gomez

@lorenagomez_

La catalana, guanyadora fa anys de la seva edició d'Operación triunfo, fa uns mesos que ha trobat novament l'amor en el germà del capità madridista. Però va sobtar molt no veure-la en la festa que va donar Rubio en una piscina d'El Escorial al costat de les seves millors amigues, segons explica Vanitatis. Probablement elles dues encara no ho siguin, hauran coincidit relativament poques vegades, però de tots és sabut que hi ha una norma no escrita que diu que no se li pot fer un lleig així a la teva cunyada. I més, si hi convides a la seva predecessora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nadie sabe bien la suerte que tengo, las mejores amigas, las que están siempre ahí incondicionalmente, para lo bueno y lo malo. Nos reiremos y también lloraremos, pero siempre juntas, siempre unidas. Gracias por estos momentos maravillosos. ¡Os quiero! Larga vida al rock & roll y a las rockeras 🤘⚡️ #partygirls #nuriapuma @amanda_marugan @mariancastillejo @maremoto_mar @conchitadiaz @vaniamillan @karenparraalonso @martavazquezrock • Nobody knows how lucky I am, the best friends, the ones who are always there unconditionally, for the good and the bad. We will laugh and we will also cry, but always together, always united. Thank you for these wonderful moments. I love you! Long live rock & roll and rockers ⚡️ #partygirls #nuriapuma @amanda_marugan @mariancastillejo @maremoto_mar @conchitadiaz @vaniamillan @karenparraalonso @martavazquezrock

A post shared by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on

Perquè Pilar Rubio va passar de convidar Lorena, però sí que es va enrecordar de convidar l'ex de René Ramos, la model Vania Millán, amb qui encara manté una molt bona amistat. 

boda vania millan rene ramos gtres

GTRES

Nadie sabe la suerte que tengo, las mejores amigas, las que están siempre ahí incondicionalmente, para lo bueno y lo malo. Nos reiremos y también lloraremos, pero siempre juntas, siempre unidas. Gracias por estos momentos maravillosos. ¡Os quiero! Larga vida al rock & roll y a las rockeras”. Potser és que no considera Lorena prou rockera. El cas és que mentre unes es banyaven juntes, la cantant catalana deixava clar que hi havia alguna cosa que li rondava que no la feia estar feliç del tot:

Fa uns mesos, els seguidors de Lorena van percebre que quan la cantant va començar a seguir Rubio a Instagram, aquesta no li va tornar el gest, però en canvi, sí que ha seguit a la seva excunyada... Veurem a quina taula seuen Lorena al convit de noces i si finalment hi anirà també Vania Millán.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat