Pedro Sánchez i el govern d'Espanya estan tapant amb els indults un pacte de repressió contra tot l'independentisme. L'indult té moltes motivacions, una de les quals és el temor, ara pànic, que la sentència penal contra els presos polítics sigui anul·lada del tot o en part per la justícia europea. Pilar Rahola creu que tot és un parany d'autopromoció, de propaganda de Sánchez.

pilar rahola youtube

Rahola a Youtube

Rahola fa servir el seu canal de Youtube per advertir què amaguen els tafurs de la política. "El Tribunal de Comptes persegueix els indepes però també ho fa un jutjat ordinari de Barcelona, el jutjat número 18, i l'Advocacia de l'Estat no s'ha retirat d'aquesta causa. Pedro Sánchez no ha retirat la poteta de la repressió. Hi ha un pacte per la repressió al deep state. I Sánchez diu que el referèndum és impossible. Menteix, hi ha 5 maneres de fer el referèndum". Aquest és el vídeo:

Youtube 

Rahola diu que ja n'hi ha prou "Alguna cosa fem bé no anar a rebre el reietó (Felip VI)... Però preparem-nos, tot el que està fent Pedro Sánchez és una gran teranyina". I les mosques som nosaltres.