Pilar Rahola ha estat vetada durant anys a les TV espanyoles. Ho sap ella i ho saben els espectadors que l'han deixat de veure a cap tertúlia de TVE, Mediaset o Atresmedia. La consigna ha baixat d'intensitat i l'escriptora i periodista analitza l'actualitat a programes com la nit electoral a TVE o Todo es mentira de La Fábrica de la tele, presentat per Risto Mejide a Cuatro, segona cadena de Telecinco.

Aquest dijous el programa anunciava que l'analista seria present al plató i des del mateix moment que  fan el tuit sorgeix la catalanofòbia casposa que no amaga certa Espanya. Que Rahola sigui independentista i feminista ajuda que la caverna bordi. Només els ha calgut llegir "Bienvenidos un día más a 'Todo es Mentira'. Hoy con Pilar Rahola.¡Empezamos!".

TUIT

A mig programa s'ha produït el moment estel·lar. Feien conya d'una bossa de Rahola amb motius monàrquics, unes corones. Ella ha entrat al joc dient que se solidaritzava amb els aristòcrates que perdran títols nobiliaris i ha cridat "Viva la República". Inèdit a una TV espanyola. Momentàs de la Rahola, una fera televisiva,

Si twitter és una xarxa  o un fangar ho decidirà cada tuitaire. Però sembla una cort on la caverna xipolleja anticatalanisme. Comentaris al tuit del programa de Cuatro contra Rahola:

TUIT 2

-"Y una mierda voy a ver el programa ho , Rahola ya tiene TV3 para hacer xenofobia y supremacismo sobre el resto de España. ¿Este programa es también independentista ?"

-"Pufff Pilar Rahola, qué yuyu"

-"Pilar Rahola, que nos ha llamado colonos, dictadores, paletos y otras lindezas, que se ha enriquecido a costa del contribuyente en TV3, ahora viene a una tele colona a seguir viviendo del cuento. No será a mi costa. Un espectador menos".

-"Haciendo zapping me encuentro a la Rahola en la cuatro HABLANDO EN ESPANYOL (PREVIO PAGO, CLARO) MÁS NIVELAZO".

-"Luego estos de Todo es mentira les extraña que les llamen indepes , dejar de promocionar a esta sujeta, ya tiene TV3 para agredir a todo lo español y lo más ridículo es que ella es española"

-"...Y cuando se dice independentista de mierda?"

rahola cuatro

Piar Rahola a Mediaset

Aquest és el nivell. Una única tertuliana independentista a totes les tertúlies de Mediaset, Telecinco i Cuatro, i volen silenciar-la amb un: "Vete a TV3". Això sí és xenòfob. Pilar Rahola treballa d'analista i fa espais d'anàlisi a premsa i a Youtube. El programa s'enriqueix amb les seves aportacions, que no són només sobre independentisme. 

La periodista ha estat impecable comentant l'auge de les agressions homòfobes, després de l'assassinat de Samuel a Galícia, ara una altra agressió a Andalusia. Li han trencat la cara a Jony Santos, el cambrer d'un xiringuito, al seu lloc de treball. Sempre sorgeixen ultradretans que diuen que el van apallissar per qualsevol altra raó.

E601wQ9WUAAt2m0

Jony, víctima d'agressió homòfoba, Cuatro

Rahola no s'ho empassa "Cuando se le grita 'maricón de mierda" está claro que es una agresión homófoba y un delito de odio". Semblava evident però calia que algú ho digués, i ha hagut de ser la Rahola.