La guerra de les cadenes és en realitat una guerra entre productores. L'embolic és considerable: el programa de Risto Mejide, Todo es mentira, és de dues productores catalanes: La Fábrica de la Tele i Minoria absoluta. Preguntes freqüents de TV3 és d'El Terrat. Pilar Rahola surt als dos programas com a opinadora. Risto Mejide es va lamentar amargament que ja no el truquen de TV3 i Rahola ha entrat en directe a Cuatro per dir-li al publicista català :"Traigo una invitación formal de FAQS para que vengas a que te entrevisten, debatir conmigo o con quien quieras. Lo que te dé la gana".

Risto Mejide és un bon publicista i el millor producte que ha colat és ell mateix. Fa anys que fa veure que és un enginyós presentador, entrevistador, jurat de reality i escriptor. Els seus guionistes discrepen. Com a bon producte, Risto sap que no pot regalar-se sinó vendre's. La resposta a la invitació de Rahola a que Risto vagi a TV3 sona ofensiva: "Ahora solo falta que me paguen. Solo voy a los sitios cobrando".

rahola eyre faqs4

TV3

La productora de Toni Soler ja paga generosament Risto, però Mejide no accepta anar de convidat al programa de la productora d'Andreu Buenafuente, on precisament va començar Toni Soler. Els convidats no cobren al FAQS, els tertulians sí. Com va destapar En Blau en exclusiva la tarifa d'un tertulià de FAQS són 300 euros per programa. Risto no mou un dit sense para la mà.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide) on

Risto Mejide ha de mantenir una família nombrosa: Laura Escanes, Julio i Roma Mejide, la filla que ha de néixer. S'entén que amb tantes despeses reclami més diners tot i que siguin de l'erari públic català. Amb Got talent, Chester i Todo es mentira emetent-se alhora per les diverses cadenes de Mediaset, cobrant alhora de Vasile, Soler i Cornejo, amb tot això, Mejide no en té prou. Vol més. 300 euros més.