Pilar Rahola, com moltíssims altres, no dona crèdit. L'escriptora ha mostrat la seva indignació absoluta després de veure l'anunci que una televisió estatal, de fet, la televisió estatal que més va de progre, La Sexta, ha fet sobre un dels seus programes que emetran aquest divendres.

A un quart d'onze de la nit, el programa Equipo de investigación, presentat per Glòria Serra, ha convidat a buidar el pap un personatge abjecte, una indocumentada feixista, nazi, antijueva i homòfoba que fa un temps va sortir a tot arreu després d'aparèixer amb la seva camisa falangista vomitant un discurs antisemita en un acte d'homenatge als caiguts de la División Azul.

isabel peralta la sexta

isabel peralta

Isabel Peralta / La Sexta

Isabel Peralta, la jove de 19 anys filla d'un dels tertulians ultres d'El programa de Ana Rosa, Juan Manuel Medina, musa del feixisme denunciada per la Fiscalia per delictes d'odi, com el que desprén la seva mirada, els seus gestos i les seves paraules. Una descerebrada que quan a Más vale tarde, de la mateixa cadena, van emetre les seves paraules, a la llavors presentadora del programa Mamen Mendizábal li va sortir de dins un explícit: "Es una loca peligrosa".

Doncs ara resulta que aquesta loca peligrosa té un altaveu a un altre plató de La Sexta, al d'Equipo de investigación, en un capítol que duu el nom de 'Los cachorros ultras', on la seuen en una cadira, la maquillen, li posen el focus al davant, la microfonen i li pregunten: "¿Cómo llega una chica tan joven como usted, 19 años, a simpatizar, a conectar con unos ideales racistas, homófobos, excluyentes, a defender totalitarismos, ideales que atentan contra los derechos humanos?".

A Pilar Rahola no li cal escoltar cap resposta que pugui dir un personatge com aquest. Una noia que tindrà el seu moment de glòria al programa de la Glòria Serra. "Es el nuevo rostro del fascismo. Admira a Hitler. Niega el Holocausto", pregonen a la cadena. I Rahola esclata com feia temps perquè algú com ella sigui entrevistada.

"Una energúmena que defiende una ideología de muerte que planificó una industria de exterminio en su intento de hacer desaparecer a todos los judíos europeos y asesinó a millones de personas, entrevistada per una tele "progre". Rabia, dolor, repugnancia, asco", diu Rahola. "Al nazismo NO se le entrevista. Se le COMBATE. Asco, dolor, rabia":

No és l'única. Ira i indignació massiva a les xarxes en saber-se l'entrevista. I esperin a veure què passa quan s'assabentin les entitats jueves. Una entrevista que a Europa seria inconcebible, però Spain is different.

Queda un dia per l'entrevista i una legió d'espectadors ja li han fet saber a La Sexta on es poden ficar l'entrevista a Isabel Peralta:

Quedem-nos amb el que diu aquest espectador, correm perill com a societat si se li dona veu a gent com Peralta: "Es muy peligroso. No todo vale".

Veurem si l'audiència li gira l'esquena a La Sexta de manera massiva com ho estan fent a les xarxes.