Pilar Rahola ha tornat a sacsejar l'unionisme, el PSOE fosc de províncies, els toreros i l'Espanya profunda. En mig dels atacs que rep TV3 com a TV depenent d'un govern, l'escriptora i periodista sacseja consciències assenyalant que hi ha una altra TV pública, la de Castella- La Manxa que acaba d'anunciar, segons publica El Nacional, que dedicarà no dos programes sinó dos canals sencers, les 24 hores, a torturar i matar animals. Un per la caça i un altre per als toros. Ho anuncia orgullós el president Emiliano García Page, baró anti-independentista del PSOE.

emiliano garcia page EFE

EFE

Allà on TV3 té un canal infantil (el Canal Súper 3), un d'esports (Esport 3) i un de notícies (el 3/24), Page tindrà dos teles a CLM TV: Matar animales por placer con una espada i Matar animales por placer con una escopeta. Molt variat i pedagògic. Rahola ho té clar i s'adreça directament al president socialista:

rei garcia page CaR

EFE

Page és amant de l'art de la mort, no només d'animals. Té destacaments de l'Exèrcit espanyol i convida el rei Felip a passar revista sovint a Toledo, des d'on demana que s'il·legalitzin els partits independentistes. Els tuitaires no els cal ser animalistes perquè els repugni dedicar milions d'euros públics a promocionar la tortura i la mort en dues teles públiques. Tot el dia i a tota hora:

Pilar Rahola l'ha encertat tant que el diari ABC s'hi ha encarat dient que si no vol que s'intervingui TV3 que calli. L'Espanya fosca treu la poteta: Page, Abascal i ABC. Són indistingibles.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat