El 3 del 3 de 2001 se celebrava un casament a Barcelona tan buscat que el va cobrir l'Agència EFE. El teletip deia: "La periodista y ex-diputada de ERC Pilar Rahola, de 42 años, contrajo hoy matrimonio civil con el empresario navarro Roberto Cerdán, de 32 años, en un acto que ofició el alcalde de Barcelona, Joan Clos, en el Salón de Ciento del Ayuntamiento de la Ciudad Condal". La foto de la núvia de blanc, pletòrica, fa molta patxoca:

Pilar Rahola boda 03 03 2001 EFE

boda pilar rahola roberto cerdan jordi clos efe

Pilar Rahola casant-se fa 20 anys amb el Robert, i Joan Clos, EFE

Pilar Rahola havia estat regidora de l'Ajuntament sent alcalde Pasqual Maragall i la va casar el seu successor Joan Clos. Un casament ple de VIPS i persones que l'estimen, de Jordi González a Ramoncín, de Josep Maria Flotats  a Àngel Casas. d'Iñaki Anasagasti al cantant Moncho. Un autèntic who is who dels famosos. I sobretot els pares i els fills de l'escriptora i periodista. Ara els recorda a tots amb un emotiu recull al seu canal de Youtube. Vídeo:

rahola ig

familia rahola roberrt Youtube

Youtube

La Pilar Rahola té tres fills, dos del primer matrimoni i la tercera amb en Robert. Són els guapos Sira, Noé i Ada. A les imatges hi surt la feliç parella amb familiars i amics. I un missatge d'amor de la columnista: "Avui fa 20 anys que ens vàrem casar. T'estimo Robert". És fàcil estimar-los. Per 20 anys més.