Pilar Rahola denuncia fins a quin punt està maniobrant l'Estat espanyol per aixecar la immunitat parlamentària de l'eurodiputat Puigdemont. El Comitè d'Afers Jurídics del Parlament Europeu ha aprovat aixecar el suplicatori però en una votació plena de tripijocs que no podreu llegir a cap mitjà espanyol. Cal parar bé l'orella al canal de Youtube de Pilar Rahola perquè ha estat un comitè viciat. Eurodiputats de PSOE, PP, Vox i Cs maniobrant. Estan nerviosos perquè l'expresident de la Generalitat porta anys deixant en evidència la justícia espanyola. Faran el que calgui contra Puigdemont. Vídeo:

Youtube

Rahola estructura el seu discurs nítidament: "1) El PSOE ha votat amb Vox a Madrid i a Brussel·les. 2) Mai a la història dels suplicatoris havien votat només un 60% a favor. 3) Al Comité de 25 eurodiputats n'hi havia 5 d'espanyols. No surten els números, Espanya no és 1/5 part d'Europa. 4) El president de la ponència ha estat el búlgar Angel Dzhambazki, de l'extrema dreta que volia ser alcalde de Sofia contra els drets de dones, homosexuals, etc".

Puigdemont comin ponsati EFE

Toni Comín, Carles Puigdemont i Clara Ponsatí, EFE

Un Comité muntat contra Puigdemont. I un afegitó: si el Ple del Parlament aixeca la immunitat,  la pilota tornarà a la teulada de la Justícia europea que ja ha dit que no lliurava l'exconseller Lluís Puig perquè "a Espanya no hi tindrà garantits els seus drets democràtics". Un triomf de l'exili.