Pilar Rahola, furiosa amb Abel Caballero. L’alcalde socialista de Vigo va ser entrevistat ahir a la nit al programa ‘Preguntes freqüents’ de TV3. I es va deixar anar a gust contra els independentistes. Que si amb un indepe no aniria ni a prendre un cafè, que si el 155 va ser culpa del moviment sobiranista, que no hi pot haver amnistia pels presos polítics catalans, de cap de les maneres... Paraules duríssimes que la periodista de Badalona va rebatre des del plató del ‘FAQS’.

abel caballero alcalde vigo

TV3

Rahola vol que el dirigent socialista gallec repeteixi el mateix discurs des del plató del ‘Preguntes freqüents’. Fil per randa. “El vull aquí. Vull un cara a cara amb l’Abel Caballero. M’ha semblat indignant tota l’entrevista. M’he posat com una moto perquè ha dit una quantitat de barbaritats...”, va demanar la tertuliana. Sobre les afirmacions de Caballero, la periodista es va dedicar a desmuntar-les una per una: “Ha dit que l’autodeterminació és un concepte del segle del segle XVIII. Però si tot Europa està feta de noves nacions sorgides al segle XX! Però si fa dos dies que els escocesos van votar” o “Ha utilitzat la Constitució com si fos una autèntica gàbia. La Constitució espanyola no ens apropa, ens expulsa”.

rahola

TV3

Tot i que si hi ha res que va irritar-la especialment, va ser el to amb el qual l’alcalde de Vigo es referia als indepes: “Ha parlat de l’independentisme amb un menyspreu i un autoritarisme absolutament inacceptable. Ens utilitzen com si fóssim els tontos útils: Como el PP no se abstiene, pues mira, con estos. Què s’han cregut?”. I per acabar: “A sobre diu que som absolutament inútils perquè no ens agraden els pactes. Senyor Abel Caballero, no hi ha ningú a Espanya que hagi intentat tants pactes com els catalans. I ens han fotut la porta als nassos permanentment. No tenen vergonya”.

rahola tv3

TV3

Pilar Rahola exigeix un debat amb l’Abel Caballero a TV3: “Vente, vente. Porque me has puesto como una moto”. Acceptarà la invitació?