A la periodista i escriptora Pilar Eyre poques coses la fan indignar tant com l'exaltació que tenen alguns en aquest país sobre el món dels toros. Antitaurina i animalista de socarrel, la cronista no dubta en repartir galetes als que s'omplen la boca amb tot el que tingui a veure amb capotes, monteras i banderillas.

Pilar Eyre ent Marc Villanueva 10 JB

Jokin Buesa

Fa uns dies ja va posar el crit al cel al sintonitzar Telecinco i comprovar quin seguiment es feia als informatius de cap de setmana d'aquella cadena sobre el primer festival taurí del confinament. Una classe pràctica per a alumnes d'una escola de Màlaga retransmesa per internet. El sector taurí apreta i a l'informatiu de José Ribagorda van considerar oportú fer seguiment d'aquesta notícia. "Amigos de @informativost5 no creáis que no sé qué ya habéis sacado la tortura a ese pobre toro y @joseribagorda ha disfrutado... pero me invade tal cansancio al pensar que todas nuestras quejas son rayas en el agua... asco/pena/rabia".

jose ribagorda

Telecinco

Ara, però, ha reincidit. Potser ha tornat a posar l'informatiu de Mediaset per veure si continuaven pel mateix camí. Cosa que evidentment, ha passat. Novament Informativos Telecinco ha obert amb una notícia cabdal per la ciutadania. Eyre al·lucina i critica de manera demolidora aquesta fixació que tenen a Telecinco pels toros. Galeta amb la mà oberta a Ribagorda i companyia, però també al govern:

Recomanem a Eyre que deixi de posar aquest informatiu. No seria estrany que dissabte vinent tornin a parlar d'alguna plaça de toros que celebra la reobertura o ens ensenyaran com s'entrena algun torero abans de tornar a saltar al ruedo. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat