Pilar Eyre ha obert casa seva a En Blau per tractar les seves dues grans passions: la literatura, amb el seu reeixit llibre Un perfecte cavaller a les llibreries, i la Família Reial("els conec més que a mi mateixa"). Però té una tercera passió: els mitjans de comunicació. Aquí es deixa anar més. Pilar Eyre, desfermada: A qui convidaria de TV al casament del seu fill? "El meu únic amic de veritat en TV: Jorge Javier Vázquez. També convidaria Jaime Peñafiel. Però hi ha gent que m'ha decebut molt. Em van insistir a anar a Viva la vida de Telecinco. Diego Arrabal (paparazzi i col·laborador) es va dedicar a atacar-me perquè té un conflicte amb el director de la meva revista (el director de Lecturas és Luis Pliego). Me'n vaig anar del programa i no hi he tornat mai més. Van canviar de director i el nou, Raúl Prieto, em va convidar. Però no tornaré".

Pilar Eyre ent Marc Villanueva 7 JB

J.B.

Va tenir un altre estira-i-arronsa a La Sexta Noche: "Amb Elisa Beni tampoc no m'hi asseuré més. (Eyre fa un gest sobre Beni irreproduïble). Va parlar-me amb suficiència, atacant-me i burlant-se. No vaig a la TV a patir". Eyre regala una exclusiva a En Blau: el programa de cor que prepara Antena 3 contra Sálvame Deluxe que no està veient la llum i es manté guardat en un calaix: "Hem gravat 4 programes fenomenals, Secretos del corazón, per Antena 3, dirigits per l'italià que dirigia Dónde estás corazón, que sap més de TV que Paolo Vasile. Presentat per Santiago Acosta i amb uns periodistes veterans que coneixem tot. Són monogràfics de famosos amb testimonis nous. Havien de ser 13 programes i en vam gravar al setembre quatre i no entenem per què no els emeten. Quan van cancel·lar el programa d'Arús vam creure que anàvem nosaltres i tampoc. El cor ven si no és complaent. Si estic jo, complaent no serà. Li trec els colors a diversos personatges. És nou i amb informació".

Pilar Eyre ent Marc Villanueva JB

J.B.

Les seves grans enemigues ara són Las Campos: "Sempre en parlo bé però fa poc Terelu em va convidar a un programa de Telemadrid que presentava substituint Toñi Moreno. Havíem de parlar del meu llibre però em va apunyalar. Em va posar cara de Senyoreta Rottenmehier (la institutriu odiosa d'Heidi) i em va deixar anar 'Saps que estic molt enfadada amb tu? Per com de malament que t'has portat amb la meva mare'. No vaig estar a l'altura per dir-li que això era fals. Mai no he parlat malament. Volia parlar del meu llibre i va ser un parany. Volia fer audiència fent-me sentir com una merda. I al final no li han donat el programa".

Pilar Eyre ent Marc Villanueva 5 JB

J.B.

Així funciona la tele: "Quina ingratitud, no s'atreveixen contra Kiko Hernández o Mila perquè tenen una cadena darrere. En canvi contra mi sí. Tota la vida he parlat bé de les Campos. No m'estranya que hagin caigut en desgràcia". Una altra que té mania a Eyre és Paz Padilla: "Jorge Javier no la va elegir de substituta de Sálvame. Em té una mania horrorosa. Què li passa a aquesta tia amb mi? Quan connecta amb mi a Sálvame diu el meu nom malament a propòsit. Em diu Pilar Leyre. Li dic què et passa amb mi i em diu 'Tu ja saps per què'". Els presentadors substituts sempre són pitjors que els titulars, per no fer-los ombra.

Pilar Eyre ent Marc Villanueva 4 JB

J.B.

Pilar Eyre és la més amable del gremi. No és pija encara que ho sembli. S'ha guanyat sempre la vida. Va rebutjar molts diners per sortir a l'anunci nadalenc de Campofrío o a Supervivents (s'enfada amb el suggeriment que seria bona concursant del reality però reconeix que li ho van oferir). Mestra de periodistes. Dona exclusives fins i tot sense voler. Li cauen de les butxaques.