Nit de neguit per a Pilar Calvo i família, després que la seva gata Siara s’escapés de casa aquest dimarts a les 21h. L’animal va fugir del domicili i va sortir al carrer, i algú el va recollir i se’l va endur. Segons una veïna que ho va veure tot, qui es va trobar la mascota de la periodista va ser un repartidor de Glovo.

Pilar Calvo ACN

ACN

Després de contactar telefònicament amb l’empresa perquè els ajudessin a localitzar el treballador en qüestió, l’expresentadora dels Esports al Telenotícies de TV3 i excol·laboradora de l’Efectivament de Lluís Canut ha empaperat els carrers propers al lloc on va desaparèixer la gata, amb l’ajuda del seu fill, al límit entre els districtes de l’Eixample i les Corts a Barcelona. La urgència per trobar-la era total. I és que a la intranquil·litat per haver-la perdut se’ls ha sumat una altra angoixa: la Siara té una malaltia crònica.

Tota una odissea amb final feliç. Aquest migdia, el glover que va recollir la gata ha vist els cartells amb la fotografia de l’animal i els ha trucat perquè vagin a buscar-la a casa seva. “Gràcies als que han fet possible el miracle, a tots els que us heu involucrat en la recerca de la Siara”, ha explicat amb un somriure d’orella a orella en un vídeo que ha publicat a les seves xarxes socials.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat