Ja trigava Espejo público a abordar la humiliació d'un empresari espanyol que ven pernils amb la cara de Puigdemont dient-li porc al president. Susanna Griso deia "No sé a ustedes pero las gafas y el flequillo del cerdo de la marca de jamones andaluza me recuerdan a Puigdemont".  Els tertulians suquen pa: només Elisa Beni ho critica "Me sorprende que un empresario haga escarnio y crea que esto le da clientes". Entrevista per telèfon a l'empresari de Màlaga. Li han prohibit fer ús de la imatge del president però s'hi torna: "Si no me dejan utilizar la marca tendré que cerrar, ya he hecho todo el etiquetaje". I el més surrealista "Demandaremos a Puigdemont por lucro cesante", és a dir que culpa Puigdemont de fer-li perdre diners. I acaba prenent el pèl a tothom: "Quien quiera ver a Puigdemont lo verá pero no es él".

beni a3

Antena 3

El senyor Alberto González, amo de Pig Demont la pifia molt quan lliga el nom de la seva empresa a la realitat política catalana, demostra que ho ha fer per revenja: "Decir que en Andalucía se vive del subsidio y que es el Norte de África como se dijo en TV3 me lo tomo con humor y no denunciamos a nadie". Griso li ha d'aclarir que això no ho va dir Puigdemont sinó un empresari lituà. El perniler diu "La libertad de expresión tiene que estar por delante de todo. En Francia murieron compañeros suyos en Charlie Hebdó. Espero no llegar a eso pero he tenido llamadas amenazantes".

"Esto no es márketing", diu el senyor per a sorpresa de Griso. "He hablado para todo el mundo excepto para te uve tres". I la presentadora li demana "Invierta su humor en otra burla, esta no es la más adecuada, y yo he sido crítica con Puigdemont". 

L'audiència, els conviodats i els tertulians de Susanna Griso l'avancen per la dreta, o per la ultradreta.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat