Els més mal pensats diran que han estat les ganes d'embolicar amb qualsevol cosa que tingui a veure amb Catalunya. Els més innocents diran que ha estat una errada. Sigui com sigui, aquest dilluns Mamen Mendizábal s'ha vist obligada a demanar perdó en directe per una pífia que de seguida ha començat a córrer com la pólvora a xarxes.

mamen

Mamen Mendizábal (La Sexta)

El programa Más Vale Tarde tractava la polèmica carta enviada per exmilitars de l'exèrcit espanyol al rei Felip. Una carta abjecta que Pilar Rahola va definir molt bé quan va dir que tant la forma com el contingut eren colpistes. Una carta que, que se sàpiga, el rei Felip ni s'ha dignat en rebutjar-la obertament. Bé, ni obertament ni vetlladament. Ha fet com sempre fa, posar-se de perfil y a otra cosa mariposa.

Felip VI salutacio militar GTRES

Felip VI (GTRES)

 A La Sexta han parlat d'alguns d'aquests militars retirats amb poca feina i del seu vergonyós manifest, i hi han posat nom i cognoms. 

La sorpresa ha estat quan en un grafisme, es podia llegir el nom del tinent general José María Mena, un dels signants. Però quina foto hi han posat? La de l'exfiscal en cap de Catalunya, José María Mena Álvarez. Rectificació ipso facto d'una sufocada Mendizábal: “Mis más sinceras disculpas al fiscal Mena por este error. Al exfiscal Mena no le habrá gustado ver su imagen ligada a este tema... Mi más sincera disculpa”. Per un cop, el nom del programa ha fet honor a la rectificació.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat