Gerard Piqué i Clara Chía segueixen junts, enamorats i feliços. Una relació contra tot. Primer, contra la diferència d'edat i d'estatus. Ell farà 36 anys la setmana que ve (en una festa d'aniversari que farà parlar perquè coincideix amb la de Shakira, el 2 del 2) i ella n'acaba de fer 24. Piqué és la persona més famosa de Catalunya i Clara una absoluta anònima. Ell és multimilionari i ella una empleada de Kosmos excambrera de la cada cop més coneguda avinguda Tuset, la del Sutton de Dani Alves. Clara Chía opta per callar. Se sap que estan junts des de l'estiu i ningú sap quina veu té Clara. No ha parlat mai enlloc. No ha pogut desmentir l'acusació que Jordi Martin, el paparazzo, va fer a Piqué de ser-li infidel a Clara amb una advocada jove de Barcelona, J.P., anònima que no vol sortir tampoc ni fer declaracions. Clara només parla amb les fotos i les de diumenge són enamorada de Piqué al seu lloc de treball morrejant-se:

Un compte de fans ha aconseguit que un espectador de la King's League de diumenge retratés la tribuna on s'asseia l'empleada i nòvia de Piqué, al seu lloc de feina controlant la bona organització de l'esdeveniment esportiu inventat per Kosmos. I veiés com Piqué l'abraçava i es feien un petó romàntic. Ni J.P. ni Irina Shayk, amb qui Piqué va coincidir a París el cap de setmana. Una relació a prova de rumors. 

Les infidelitats sobre infidelitats han estat motiu de burla a can Arús a La Sexta. Alfons Arús: "Si se confirma que Gerard Piqué ha simultaneado su relación con Clara Chía con otras mujeres, creo que Shakira tiene que hacer un apéndice o un 'bonus track' urgentemente". Una Cara B al nou disc amb temes nous sobre l'infidel a la infidel. "Habría sucedido por estas fechas, aproximadamente", informa Tatiana Arús con "una joven catalana, abogada, de 23 años". 

Gerard Piqué GTRES
Gerard Piqué GTRES

Piqué té mala peça al teler per ser infidel ara. Els paparazzi que l'odien i els que no, el persegueixen arreu on va. Clara Chía és massa jove per aguantar banyes i les noies amb les què s'emboliqui Piqué són carn de Sálvame. La tal J.P. deu haver rebut ja una oferta milionària per asseure's a un plató. Ella confirma a EN Blau que no vol parlar del tema amb ningú. Però com sempre, la màxima de la premsa rosa és "se sabrà tot". No ho pot tapar un petó a un poliesportiu de la Zona Franca.