L'escàndol Dani Alves, acusat per la justícia d'agressió sexual i en presó provisional per l'entitat de les proves i pel risc de fuga, ha deixat en estat de xoc tot el barcelonisme. Un dels jugadors més estimats del club podria haver comès una violació als lavabos del VIP de Sutton. La cautela és obligada perquè el jugador té la presumpció d'innocència però és obligat tenir molta cura amb les paraules per no ofendre la víctima. I Xavi Hernández, excompany d'Alves al Barça, no la va tenir. Les seves primeres declaracions van fer pena:  "La justicia dictará lo que sea, no podemos entrar. Me sabe muy mal por él. Estoy sorprendido". Li sap greu per ell. Ella si de cas, ja ho diran els seus amics. Impresentable. Tant que l'endemà Xavi va demanar disculpes per estar tan desafortunat.

Xavi Hernández EFE
Xavi Hernández EFE

Una de les periodistes més desacomplexades a l'hora de denunciar actituds masclistes com la que va exhibir l'entrenador culer, és Laura Fa. I en escoltar el seu entrenador va fer dues piulades indignada, "Merda de resposta. I la víctima? Vergonya de señoro. Ets un masclista de manual":

Laura Fa Telecinco
Laura Fa Telecinco

Laura Fa entra en un món molt masculinitzat, el periodisme esportiu, i allà s'indignen no contra Xavi, ell mateix reconeix que era indignant el que va dir, sinó contra... Laura Fa! Surrealista però cert. Està passant, han arribat a insultar Laura Fa per dir el que el mateix Xavi ha reconegut, les seves declaracions inicials del cas Alves van ser un absolut despropòsit masclista. Insulta Laura Fa un periodista esportiu veterà, pota negre, dels intocables com Emilio Pérez de Rozas, Un excompany de Telecinco de Laura Fa, el van fer fora de Cuatro: David Bernabeu. Ara és a l'Sport i a TV3, al programa Onze:

David Bwernabeu TV3
David Bwernabeu TV3

Un tertulià comenta el tuit de Laura Fa i l'acusa d'estat "malalta" i d'"assetjar" Xavi. No es pot ser més desafortunat. O sí, quan l'ex de Cuatro, ara a Sport i TV3, insulta la periodista catalana com a la barra del bar. David Bernabeu a Laura Fa: "patètica, exemple de res, fa pena". Laura Fa avisa Bernabeu que no insulti. I que clar, masclista no ataca masclista:

Laura Fa brillant posant a lloc Bernabeu, que ha quedat mut.