Ni el més mínim detall passa desapercebut a l’edició d’enguany d’Operación Triunfo. L’eclosió del programa ha arribat a un punt on, més enllà de les gales dels dilluns, el seguiment es trasllada a les xarxes socials i a Youtube. Amb el canal 24 hores que cada cop té més adeptes, no existeixen secrets dins de l’Acadèmia.

Arran d’aquesta constant “vigilància” dels fans, ha sortit a la llum un curiós detall de difícil apreciació. Durant els assajos de la gala 10, Roi, Miriam i Amaia estaven preparant la cançó Robarte un beso. Els tècnics audiovisuals van realitzar un muntatge amb fotografies de gent fent-se petons mentre els cantants actuaven.

Aquest muntatge es va poder veure mentre li feien una entrevista a Agoney. Si es congela la imatge, es pot apreciar que un dels petons que formen part de la posada en escena, té Franco i Mariano Rajoy com a protagonistes.

agoney peto rajoy franco ot

OT Oficial - Youtube

Durant l’actuació de la gala, però, aquesta imatge no va sortir, ni tampoc als resums oficials. Aquesta curiositat s’ha descobert dues setmanes després perquè el vídeo dels assajos es va publicar ahir, dijous 18 de gener, a Youtube. Suposem que algú de TVE va advertir al programa que era millor no mostrar aquest petó en ple prime time