Carme Chaparro segueix sense veure la llum al seu fallit programa de tardes, Cuatro al día. La mort d'Alfredo Pérez Rubalcaba l'ha mantingut en xifres que Paolo Vasile considera tele-escombraria (3,2%). El programa de divendres va girar cap a una sessió d'autoajuda de periodistes ultres de dretes: Ketty Garat (de la ràdio de Jiménez Losantos) i Jaime González (ex d'ABC). Van acabar tots dos plorant per la mort de Rubalcaba. Chaparro aixecant-se del seu lloc a taula per abraçar el crani dels dos ultres. Com deia Rubalcaba: "Espanya enterra molt bé". El cinisme de la ultradreta és colossal:

chaparro Cuatro

Cuatro

Jaime González, plorant: “Yo le sacudí mucho. Y no me he movido de mis posiciones y, hoy en día, le seguiría criticando, pero igual me excedí. En momentos como estos, siento cargo de conciencia”. A bones hores. Chaparro, que somia tenir un espai tipus El diario de Patricia, s'abraça a la calba de l'ultra penedit. Música de pena i Chaparro: "Son lágrimas de verdad". Ni un punt de share però Cuatro a la desesperada. La seva companya de dretes de Libertad Digital el segueix. 

rubalcaba plors Cuatro

Cuatro 

Ketty Garat penja una foto d'una bronca amb Rubalcaba aixecant-li el dit: "Era muy maquiavélico, le gustaba manejar. Pero era muy cariñoso. Noté en la cara de Rubalcaba yéndose que le reconocían su trabajo". Un fart de plorar i Chaparro torna a deixar la taula per abraçar-li el cap a la periodista de Losantos. I de fons segueix sonant un piano trist. Trist és matar algú en vida i plorar-lo com una magdalena a la mort. I trista és l'audiència de Cuatro al día, El diario de Carme.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat