Aquest matí de divendres, Laura Rosel ha fet El matí de Catalunya Ràdio des del Parlament de Catalunya, on, entre d'altres, ha entrevistat in situ Oriol Junqueras.

junqueras rosel

Oriol Junqueras i Laura Rosel / Catalunya Ràdio

Ahir, però, abans del ple d'investidura, la presentadora catalana va estar parlant pels carrers de Pineda amb un altre membre d'ERC que esdevindrà el president més jove de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès. Una conversa on Aragonès va desmentir una cosa sobre ell: "Et defineixen com a seriós, meticulós, aplicat, disciplinat...", li diu Rosel. "Lo de seriós no és veritat. Sóc bastant de la broma".

aragones rosel

Pere Aragonès i Laura Rosel / Catalunya Ràdio

aragones rosel2

Pere Aragonès i Laura Rosel / Catalunya Ràdio

La periodista de Catalunya Ràdio deixa caure una cosa que es diu d'ell i que no és massa coneguda, que imita molt bé"A qui imites millor?""Depèn de l'època: tens companys, adversaris o gent amb la que et relaciones políticament que són més fàcils o difícils". I un nom destaca per damunt de la resta, qui va ser ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro... "és que Montoro és una mica Mr.Burns dels Simpson, i això ajuda a poder-lo imitar... No ho faré, perquè això m'ha de sortir".

mr burns i montoro

Mr. Burns dels Simpson i Cristóbal Montoro

El perfil que li ha fet Rosel també ha revelat que el castigaven poc de petit, "alguna vegada la meva mare quan no volia menjar o perquè m'havia barallat amb el meu germà. Intentava portar-me bé". O que la banda sonora de la seva vida inclou Sílvia Pérez-Cruz, Manel o Bob Dylan. Esperem que soni bé la música que defineixi el seu mandat a partir d'ara. I si algun dia, davant del faristol del Parlament o el balcó de la Generalitat, s'arrenca a fer un Montoro, serà molt benvingut.