Èxit rotund de Rosalía ahir a la nit a Barcelona, amb un Palau Sant Jordi ple a vessar. La cantant de Sant Esteve Sesrovires va oferir un concertàs: gairebé dues hores d’actuacions espectaculars, gratitud al públic català pel seu suport incondicional... i llàgrimes d’emoció, que no va poder reprimir, aclaparada per l’èxit del seu primer gran concert a Catalunya. Tot plegat, sota l’atenta mirada dels 15.000 seguidors que omplien el pavelló. Entre ells, Pere Aragonès.

rosalia emocionada sant jordi - efe

EFE

El vicepresident de la Generalitat va anar al concert amb la seva dona, la Janina, que és fan absoluta de la Rosalía. Des de la graderia del Palau Sant Jordi, el matrimoni Aragonès-Juli va cantar i ballar al ritme de la diva del Baix Llobregat. I també es van entendrir quan la cantant va plorar. Emocions a flor de pell que el dirigent republicà ha compartit a través d’Instagram:

pere aragones janina concert rosalia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

R O S A L Í A 💥⚡️🔝

A post shared by Pere Aragonès 🎗 (@perearagones) on

El matrimoni viu un moment dolç. Al març, el vicepresident Aragonès i la Janina van tenir la seva primera filla. La petita Clàudia, que va néixer gairebé dos anys després del seu casament, l'estiu del 2017:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Immensament feliços!!!! ❤️

A post shared by Pere Aragonès 🎗 (@perearagones) on

Com diria la Rosalía, no ho van passar gens malamente.