Supervivientes està arribant a la recta final després d'una nova edició plena de moments surrealistes com una fuga, diversos comiats i proves de recompensa impossibles. El concurs de supervivència acostuma a ser un plat fort en la programació de la cadena, i en aquest any, amb l'arribada de Jorge Javier Vázquez, les gales de dijous han reviscut l'audiència de la cadena. Telecinco s'ha agafat amb força amb el presentador i el format anunciant de fa mesos una nova edició especial Supervivientes All Stars. Un programa que recollirà als millors concursants i als més emblemàtics de cada edició, entre els quals ja hem sabut els primers confirmats, una llista que podria caure a trossos després d'aquesta notícia d'última hora, atents.

El programa anunciava a Sofía Suescun com la primera confirmada pel concurs, seguidament d'Adara Molinero, Bosco Martínez-Bordiú, Logan Sampedro, Olga Moreno, Lola Mencías i Alejandro Nieto. Però, sens dubte, el premi al fitxatge més polèmic és per Olga Moreno, l'ex d'Antonio David Flores, qui es convertia en la guanyadora de l'edició del 2021, just després d'emetre's el documental de Rocío Carrasco, Contar la verdad para seguir viva. Ella assegurava que tornava al concurs amb ganes de gaudir i divertir-se, després d'haver-se fet amb el títol de guanyadora en l'edició del 2021, però sens dubte, es tracta d'una participació que ha fet qüestionar de nou l'ètica i la moralitat de Mediaset. 

Olga Moreno cheque ganadora 'Supervivientes' Telecinco
Olga Moreno, amb el xec de guanyadora de 'Supervivientes 2021' / Telecinco
Olga Moreno gana Supervivientes : TELECINCO
Olga Moreno gana 'Supervivientes 2021' / Telecinco

A part d'aquest debat que envolta a la concursant, Olga Moreno s'ha convertit en notícia després de rebre una tràgica notícia poques setmanes abans de marxar cap a Hondures. La seva mare, Rocío Obrero, moria amb 82 anys a causa d'un càncer que arrossegava de feia temps, tal com explicava la protagonista l'any 2022 "Es lo mejor que hay en mi vida porque ha criado a seis niños con mucho esfuerzo y con un problema que hoy está a la orden del día, pero sé que va a seguir para adelante y que lo va a superar porque es fuerte como ella sola"  L'exparella d'Antonio David Flores sempre havia presumit del seu vincle amb la seva mare i ara, amb aquesta pèrdua sembla que el seu fitxatge penja d'un fil. Olga Moreno ja estaria preparant les maletes per anar-se'n cap a Cayo Paloma i aquesta notícia l'hauria descol·locat completament abans de marxar cap a l'illa.

La data prevista d'inici del concurs és el quatre de juliol, tan sols un parell de setmanes més tard de la gran final de l'edició actual, i de moment, tan sols es coneixen els set concursants esmentats, encara que, amb aquesta pèrdua n'hi ha que donen el concurs de l'ex d'Antonio David Flores per perdut. La resta dels concursats oficials tampoc ha acabat de convèncer a part de l'audiència, n'hi ha que encara esperen bombes televisives com Isabel Pantoja o la famosa parella de Violeta Mangriñan i Fabbio els quals van confirmar de forma pública que refusaven l'oferta a causa del recent naixement de la seva segona filla. Tot i això, sembla que encara queden bastants concursants per anunciar, en una nova edició més curta, intensa i extrema.  

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!