Jorge Javier Vázquez desapareixia per un temps del mapa mediàtic després que Telecinco ensorrés a poc a poc el fenomen de Sálvame. En aquell moment semblava que no el tornaríem a veure mai més per la televisió, tot apuntava al fet que la seva carrera professional s'acabava seguit del fracàs amb Cuentos Chinos. Un gir de 180 graus ens va sorprendre a tots quan va anunciar que conduiria la nova edició de Supervivientes, l'únic àpex d'esperança de la cadena per tal de reviure les baixes audiències. Ara, tan sols es deixa entreveure durant les gales dels dijous, amb les converses amb Maite Galdeano, i amb el seu blog per Lecturas, on treu el nas en tots els temes actuals, opinant i xerrant a tort i a dret, com quan ho feia en les tardes de Sálvame

Però bé, per si la seva continuïtat a la cadena amb el reality show no ens va acabar de sorprendre, fa unes hores ens ha deixat tetraplègics amb la seva pròxima aparició televisiva. Fins ara, els caps de setmana de Telecinco sempre havien estat liderats pel clàssic Sálvame Deluxe, presentat pel mateix Jorge Javier; tanmateix, amb la fulminada del format de Sálvame, la cadena també es va carregar el programa de caps de setmana, substituint-lo per una versió més blanca i neutral, anomenada ¡De Viernes! La nova aposta de Mediaset s'estrenava amb personatges inèdits que saltaven en el focus mediàtic com, per exemple, tot l'escàndol de Carlo Costanzia, i Ángel Cristo, tots dos nepobabies, que apareixien per primer cop per ensorrar a les seves respectives famílies. 

El que no ens esperàvem, era que el pròxim invitat del programa fou ni més ni menys que Jorge Javier, un dels presentadors més mítics. Així doncs, la cadena ja ha avançat l'avenç del programa de cap de setmana, que comptarà amb invitades com Ana Hermínia, la xicota d'Ángel Cristo, que parlarà sobre la fuga del supervivent i tot l'aldarull amb el programa. També comptaran amb Alba Muñoz, l'exdona d'Antonio Tejado i la mare de la seva filla en comú, qui relatarà la seva experiència com a esposa del detingut, i per últim, però no més especial, ell, Jorge Javier Vázquez: "Demasiado habéis tardado en llamarme. Por fin una estrella en ¡De Viernes!" anunciava el presentador durant la primícia, però el millor de tot és la frase que apareix en el vídeo: Jorge Javier vuelve al viernes Estrany després que li ensorressin de la nit al dia el seu mític format.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Telecinco.es (@telecincoes)

El segell de Sálvame va quedar-hi per sempre, i durant l'absència de Jorge Javier, les xifres d'audiència no augmentaven i és que no hi ha punt de comparació entre les tardes amb TardeAR i l'entreteniment que proporcionava el magacín de tardes amb Belén Esteban, María Patiño o Lydia Lozano... El retorn de Jorge Javier Vázquez amb Supervivientes ha retronat l'essència de la cadena, i ara, amb aquesta entrevista pretenen tenir-nos enganxats de nou al discurs del català, que ben segur no es mantindrà al marge de cap polèmica, però sobretot, hi haurà expectació per saber si s'atreveix a mencionar i deixar entreveure el nou format dels seus companys, Ni que Fuéramos Shh... Una setmana més tard de la seva estrena, tothom vol saber la seva opinió, i què millor que fer-ho en el programa dels seus enemics?

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!