Pep Guardiola ho ha tornat a fer: posar histèrics els fatxes. En la roda de premsa al Manchester City un periodista li ha preguntat pel llaç groc en comparació amb el Black lives matter i l'entrenador català ho tenia clar. És injust que li prohibeixin el llaç i permetin que els jugadors s'agenollin en solidaritat amb el ciutadà de raça negra assassinat per un policia als EUA. Tot és política i s'ha de permetre. Al vídeo al minut 2:10:

guardiola llaç groc  GTRES

GTRES

Youtube (2:11)

Pep Guardiola: "Aquesta és una pregunta per fer a la Premier League. Crec que totes les causes humanitàries han de ser defensades. El meu llaç groc era per això, pels presos polítics que encara són a la presó per demanar la gent que voti. No se'm permet dur el llaç groc durant el partit però jo sempre el porto i el faig servir. Ara pel black lives matter. Tot per fer una societat millor. Tot ésser humà ha d'intentar-ho".  El diari ABC ha fet notícia "La última de Guardiola" i els seus lectors insulten Pep:

pep guardiola gtres

GTRES

Insultar algú que demana una societat millor sense racistes només ofén un tipus d'individus: els racistes.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat