La precampanya electoral per l'alcaldia de Barcelona es farà llarga, i encara no sabem quins seran els candidats. Valls, Maragall i Colau semblen els únics oficials però els precandidats que volen arribar a la cursa final es mouen. Jordi Graupera fa mesos que es paga la seva campanya i va desafiar el "tot Barcelona" que era a la festa dels Premis Ondas. Va contraprogramar la festassa de la Cadena Ser amb un concert per recaptar fons. I qui s'hi va deixar veure va ser Pep Guardiola.

David Carabén, Sanjosex, Roger Mas, Bikimel i Guillamino DJ hi tocaven i entre el públic algú va albirar dues calbes prominents. Eren els homes G: Guardiola i Graupera. Twitter se'n fa creus de com s'assemblen:

Graupera i Puigdemont   Graupera

@JordiGraupera

guardiola puigdemont efe

EFE

Amb l'aturada per seleccions la Premier League no es juga i Guardiola fa festa i torna a Catalunya. Moltes causes benèfiques se'l rifen però ell tria i va decidir contribuir a finançar la campanya  Barcelona és capital. Jordi Graupera 2019. La festa es va fer a la zona alta de Barcelona, Aribau/Travessera. Molt  a prop del carrer Tuset. Allà on es reunia la Gauche divine, famosos d'esquerres i rics. Ara algú anomena Graupera-Guardiola la new left divine. Una picada d'ullet a aquells Gimpera, Tusquets o Bofill. Però considerar Graupera d'esquerres és tenir pa a l'ull. O com dirien a la seva penúltima ciutat, Nova York: bread in the eye.