Aitana Bonmatí i Pep Guardiola són dos cracks en majúscules del barcelonisme. Dos genis, dos icones de Catalunya i del club blaugrana. Una, la millor jugadora del món, encara hi forma part. L'altre, sempre recordat, sempre enyorat, el millor entrenador de la història del futbol, fotimer de títols amb el Barça dels seus amors un cop va penjar les botes. Tot i que ocupaven diferents posicions en el camp, els dos són dos líders. Damunt la gespa i fora d'ella. Parlen tan bé com juguen o entrenen. I aquest dimarts a TV3, un cara a cara emocionant.

aitana1111
Aitana Bonmatí / TV3

La flamant i recent Premi Laureus rebrà aquest dimarts 23 d'abril, Sant Jordi, el merescut homenatge televisiu que es mereix la jugadora més descomunal del món. Un Sense ficció dedicat a la de Sant Pere de Ribes, repassant la seva trajectòria i especialment el seu dia a dia els darrers dos anys i emocionant els culers veient què diu ella... i què diuen d'ella. Especialment commovedor serà el moment que veurem la dorsal 14 del Barça cara a cara amb el millor deixeble del '14' per excel·lència, Johan Cruyff. Xavier Torres, Santi Padró, Jesús Muñoz, Carles Comajuncosas i Marta Colàs, autors del documental, han fet un must d'obligat visionat. I és que no sempre veureu asseguts en un sofà dues personalitats culers com l'Aitana i el Pep.

Durant la conversa, queda clar que ella aspira algun dia a ser directora esportiva del Barça, de tot el club, no només del femení. I el tècnic de Santpedor, veient-les a venir, li diu: "T'agraeixo l'oferta"... "Encara no te l'he feta". I ell diu una frase que emociona els culers: "Vindria de franc, no pateixis. No seria una qüestió econòmica. Però aquí hi haurà un problema que t'he d'advertir: jo seré el president i seré jo qui et fitxarà com a directora esportiva”...

aitana pep
Aitana Bonmatí i Pep Guardiola / TV3

 Somnis humits de la culerada. On s'ha de signar?

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!