Ella és una de les icones del món cinematogràfic espanyol.  Qui no recorda el famós 'PedroOOO' enmig de la gala dels Óscars americans l'any 2000? Un moment per emmarcar. Penélope Cruz és la noia Almodóvar de tots els temps, va dur el cinema espanyol al panorama internacional, i, encara que són molt pocs els que arriben a Hollywood, ella ho va aconseguir amb el seu talent. Amb una de les relacions més consolidades dels celebrities, el matrimoni de l'actriu amb Javier Bardem també és tot un clàssic dels romanços espanyols. Recentment, l'hem vist aparèixer més que mai pel nostre país, l'actriu està d'estrena. El passat 9 de febrer s'estrenava a tots els cinemes el film de Ferrari, un biopic de la vida d'Enzo Ferrari, on podem veure a Penélope interpretar un dels personatges principals, Laura, la dona de l'empresari. Però, després d'aquest projecte, esperàvem que es prendria un temps de descans, però no, de forma inesperada ha aparegut com a imatge d'un videoclip. Amb interpretació i cant inclòs. Molt fort. 

Una figura que sempre ha intentat mantindre's al marge, en aquests últims dies ens deixava conèixer alguns detalls més íntims de la seva vida. Des d'ENBlau els hem anat relatant tots. Penélope Cruz apareixia a la portada de la revista "ELLE" relatant un aspecte sobre la maternitat que ens deixava amb la boca oberta. La prohibició de les xarxes socials i els mòbils als seus fills, Leo i Luna. L'estrena del nou film, també la va portar de promoció per les cadenes televisives espanyoles, visitant "El Hormiguero" on ens commovia a tots confessant el seu trauma amb la conducció i on, a més a més, aprofitava per enviar un missatge per recaptar fons per la malaltia mortal l'ELA. Arrencava a plorar a llàgrima viva en directe. Tan sols fa unes hores ens tornava a sorprendre en aquest nou àmbit artístic: sense perdre l'essència interpretativa, ha protagonitzat un videoclip

Penélope Cruz és la imatge del nou videoclip del porto-riqueny Residente. El cantant, que formava part de Calle 13, és mundialment conegut per les seves lletres profundes, un clàssic del rap que estrenava 313. Però no ho feia pas sol. En el títol del senzill ho podem veure: l'actriu és una de les artistes principals. Ho fa juntament amb Silvia Pérez Cruz, cantant i compositora espanyola que també participa en el senzill. Com tots els temes de l'artista, la cançó amaga un important significat: el pas del temps i l'homenatge per algú que ja no hi és. I està clar, no hi ha millor figura per projectar-ho que Penélope Cruz, una clàssica que mai passa de moda. Pocs minuts després de la seva estrena, la cançó ja ha tingut una repercussió mundial, ja que formarà part del nou disc del cantant: "Las letras ya no importan" després de sis anys sense aparèixer al panorama musical.

La seva repercussió és intocable, i el motiu per acceptar la seva intervenció havia de ser realment emotiu. El videoclip està gravat al Palacio Real de La Granja de San Ildefonso, a Segovia, però, la cançó està dedicada a una jove violinista anomenada Valentina que va morir fa un temps i que es pretén homenatjar amb la lletra d'aquesta cançó. A més, hi apareix la seva germana, l'altra protagonista del videoclip, Silvia Pérez Cruz. "Amigo…Qué honor ser parte de esta obra maestra" publicava fa una estona l'actriu al seu perfil d'Instagram. Siguem sincers, encara que sempre l'hem vista des de la butaca del cinema, fàcilment ens la podríem imaginar damunt dels escenaris, la veiem vàlida per a tot.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!