"Me hubiera gustado mucho más ver ahí a Mónica Naranjo, porque si la hubieran llevado a ella y la escuchan en todo Estados Unidos, se les caen las bragas. Pero claro, eso lo paga la discográfica". És la penúltima perla que ha deixat anar per la boca. L'última? Del mateix nivell: "No me mata su música. A ella la veo como a la típica niña andaluza morena con ojos marrones, que no es que sea super amazing... Y tampoco tiene la voz de Marta Sánchez". Aquesta ella a la que fa referència és Rosalía.

rosalia mtv

MTV

I la persona que diu pestes d'ella i a la que li hagués agradat més veure triomfar als MTV a Mónica Naranjo o Marta Sánchez que a la cantant de Sant Esteve Sesrovires és a la Pelopony. L'artista de varietats, carn de canó de la fauna telecinquera i un dels personatges més irreverents del safareig dels programes de Vasile feia temps que estava desapareguda en combat. Però ha tornat amb la llengua més afilada que mai. 

pelopony

@lapelopony

pelopony3

@lapelopony

pelopony2

Telecinco

Aquest inclassificable personatge va saltar a la fama després d'anar alguns dies a Sálvame i del seu pas per Supervivientes, on no parava de plorar i on la van fer fora al carrer a les primeres de canvi. També plorava, i molt, en un vídeo que es va fer viral i que va penjar ella mateixa a les xarxes, explicant desconsolada que el seu nòvio l'havia deixat després d'endur-se una amant al mateix llit on ella dormia cada dia. Un drama d'exposició pública que provocava vergonya aliena:

La Pelopony també s'ha fet un lloc, si és que a això se li pot dir fer-se un lloc, degut al seu nom artístic i al seu peculiar look, amb els cabells sovint llargs fins als malucs i de colors molt llampants. Des de la seva irrupció, que els ponis ja no semblen uns animals tan adorables. El cas és que novament ha deixat bocabadada la xarxa amb una foto que ella mateixa ha penjat i on se la veu irreconeixible amb només 16 anys, quan encara no havia començat les seves visites pels platós de Telecinco i on res feia pensar que aquella noia morena es convertiria en un dels personatges més llengueruts de Telecinco.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2003-2019. Vesindad v.s Puteria.

A post shared by La Pelopony (@lapelopony) on

Com ella mateix escriu al text que acompanya la foto: "2003-2019. Vesindad v.s Putería"... Com diria Jep Cabestany: "No hay más preguntas, señorita".