“¡Terrible, apocalíptico!”. Qui no ha sentit mai la famosa expressió de Pedro Piqueras? El presentador d’Informativos Telecinco s’ha fet un lloc a l’imaginari col·lectiu per la seva manera de narrar catàstrofes naturals i drames humans. Però la vida dona moltes voltes i sembla que ara el protagonista d’una de les seves notícies apocalíptiques podria ser ell mateix. Pedro Piqueras, desaparegut. Què ha passat?

Fa dues setmanes, el periodista va patir un atac de tos durant el directe, i ho va passar força malament per continuar endavant amb la locució dels informatius. Des d’aquell dia no l’hem tornat a veure i a les llars dels que el segueixen han saltat totes les alarmes.

Han passat un munt de dies i Piqueras continua sense aparèixer. El seu substitut al capdavant d’Informativos Telecinco, el periodista Roberto Fernández, tampoc n’ha dit res al respecte. Però el digital Huffington Post, per evitar que la psicosi s’estengui entre els fans del presentador, ha decidit investigar el que havia passat. I ja tenen la resposta. Segons publica el mateix digital, Pedro Piqueras s’ha posat malalt. Després del seu atac de tos en directe, el metge li va detectar una laringitis. El problema no és greu, però si vol recuperar-se, Piqueras ha de deixar reposar la veu i ingerir una gran quantitat de líquids.

pedro piqueras gtres

GTRES

El presentador s’haurà d’afanyar a recuperar la veu i tornar a la feina, abans que sigui massa tard i el caos i el terror s’escampin per la redacció d’Informativos Telecinco.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat